Вибираємо туалетний столик в спальню

Спальню хочеться розділити з коханою людиною. Відчувати тепло поруч, прислухатися до подиху та навіть приносити вранці каву у ліжко... Або ж отримувати її у ліжко. Загалом, ідеальна спальня - це простір для двох.

Ну туалетний стіл - це абсолютно жіноча територія, куди не допускається більше ніхто. Це особистий простір, призначений для догляду за собою. Такі столики зберігають неймовірну кількість косметики, парфумерії, прикрас і багатьох потрібних дрібниць.

Вранці та увечері жінка проводить за ним досить багато часу: догляд за шкірою обличчя та тіла, зачіска, макіяж... Тому дуже важливо обрати не лише гарну, але й комфортну функціональну модель, причому з правильно організованим освітленням.

Обираючи туалетний стіл треба врахувати матеріал, колір і стиль інших меблів спальні, щоб він становив єдину композицію з іншими елементами спального гарнітуру.

Багато виробників одразу включають в модельні ряди своїх спалень один чи кілька видів туалетних столиків. Але вибирати саме «рідні» столики зовсім не обов'язково.

Сучасною тенденцією інтер'єру є змішання - поєднання кількох кольорів, фактур чи навіть стилів у одному приміщенні. Складений таким чином інтер'єр виглядає набагато цікавішим. Але є одне «але»: недосвідчений дизайнер може переборщити з відмінностями у меблях, і кімната сприйматиметься просто як набір різноманітних меблів.

Наявність великої кількості ящиків різного розміру в туалетних столах допоможе вам розсортувати косметику, біжутерію та інше приладдя так, щоб все було під рукою, і можна було легко підтримувати порядок.

Але туалетний столик не має бути занадто великим або захаращеним, інакше він втратить свій шарм. Тому, якщо обрана вами модель не вміщує всі ваші особисті речі, варто скористатися ванною кімнатою чи розташувати частину косметики або парфумерії там.

Важливий критерій під час вибору туалетного столу - його дзеркало. Найзручніший варіант - це трельяж, трьохстулкове дзеркало. Таке дзеркало дозволяє розглянути себе з кількох сторін, в тому числі, навіть зі спини. Єдиний недолік трельяжа: він ставиться на стільницю, тим самим зменшуючи її корисну площу. Тому, якщо у вас зовсім невеликий столик, краще обрати навісне дзеркало, повісивши його на зручній для вас висоті.

Встановлювати туалетний столик потрібно у місці з гарним освітленням. Ідеально, якщо це буде природне освітлення. Також варто передбачити світильник або бра у якості джерела світла в темний час доби.

Сьогодні виробники пропонують безліч варіантів туалетних столиків, один з яких обов'язково припаде вам до душі.

***

Щоб купити туалетні столики на нашому сайті, завітайте у розділ «Спальний гарнітур». У складі кожного гарнітуру є один або навіть кілька варіантів столиків. Всі вони можуть бути придбані окремо від інших елементів гарнітуру.

Або зателефонуйте за телефонами, вказаними в шапці сайту. Грамотні дизайнери допоможуть вам зробити правильний вибір.

Також вам можуть бути корисними наші добірки:

  • Спальня в класичному стилі;
  • Сучасна спальня;
  • Спальня в стилі прованс.

 

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12659
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4375
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3319
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3052