ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду.

Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити вподобаний вами набір дитячих меблів в подвійній кількості. А ось якщо для двох повноцінних наборів місця не вистачає, ви можете купити двоярусне ліжко або зупинити свій вибір на дуже популярних зараз меблях -  елементах-трансформерах.

Сьогодні ми запропонуємо вам найцікавіші варіанти для вмеблювання дитячої спальні для двох дітей, які доступні до придбання в Україні.

10. Дитяча Місячна казка ТМ Ренесанс

Ці фантастичні дитячі меблі виконують не тільки свої стандартні функції, але й створюють в дитячій спальні для двох дітей неповторну атмосферу чарівності та дарують дітям яскраві спогади.

Ваші діти будуть щасливі, адже вони зможуть підкорити космос на шафі-ракеті, поселити своїх лялькових друзів в будиночок-комод і добре виспатися в неймовірному ліжку для двох дітей з зображеннями комети, місяцю, ромашки чи навіть машинок. Погодьтеся, такі елементи гарнітура не залишать байдужим жодного малюка.

Гарнітур виконаний з екологічно чистих та сертифікованих матеріалів. Всі кути з метою забезпечення підвищеної безпеки заокруглені, щоб уникнути травм і саден.

Недоліки:

  • Ці меблі виключно дитячі, тому, коли ваші малюки досягнуть підліткового віку, на зміну ракетам і гірок повинні прийти більш «дорослі» меблі.

Дитяча Місячна казка ТМ Ренесанс

9. Дитяча Прованс ТМ Ренесанс

Це неймовірно ніжна і елегантна дитяча для двох дівчаток. Крім неповторної атмосфери регіону Прованс такі меблі забезпечать вам ще й високий рівень функціональності. Всі частини гарнітура оснащені високоякісною фурнітурою Blum з системами амортизації Blumotion.

Корпус виконаний з ЛДСП, а фасади - з МДФ. Широкий спектр колірних рішень дозволить цим дитячим меблям для дівчаток вписатися в будь-який інтер'єр: ніжний білий, вишуканий колір берези, теплий горіх, бук, темний венге і останній, самий «прованський» варіант Шеббі Шик, забезпечують варіативність дизайну.

Модельний ряд колекції Прованс забезпечує найширший вибір елементів меблів, серед яких є і дитячі ліжка-дивани, які так люблять юні принцеси, і безліч варіацій двоярусних ліжок та ліжок-горищ.

Крім запропонованих виробником варіантів також можливе виготовлення меблів за індивідуальним замовленням.

Недоліки:

  • Це, безумовно, дівоча спальня. Важко собі уявити маленького чоловіка в подібному інтер'єрі.

Дитяча Прованс ТМ Ренесанс

8. Дитяча Меридіан ТМ Ренесанс

Відмінний варіант дитячої для двох хлопчиків або дівчаток: дуже яскравий та ергономічний. Одним з головних достоїнств гарнітура є його доступна ціна. За цілком прийнятну вартість ви отримаєте все найнеобхідніше для активного проведення часу, розвитку і навчання ваших дітей.

Варіанти двоярусних ліжок і ліжок-горищ забезпечують кілька варіантів розміщення спальних місць в дитячій.

Каркас виконаний з ЛДСП товщиною 16 мм в кольорах «Білий» або «Береза», а фасади присутні в двох колірних поєднаннях: «Екватор» та «Тропік».

Недоліки:

  • Яскраве забарвлення меблів розраховане на дітей юного віку. Підліток, швидше за все, вже не захоче жити в такій кімнаті.

Дитяча Меридіан ТМ Ренесанс

7. Дитяча S-клас ТМ Snite

Ця компактна дитяча неначе спеціально створена для власників стандартних обмежених квадратних метрів. Виробники продумали кожну деталь, і ви будете здивовані тим, як раціонально вони змогли використати кожен дюйм простору.

Безліч варіантів кольорів дозволять оформити кімнату як для хлопчика, так і для дівчинки. Різноманітні блоки допоможуть створити унікальні конструкції з окремими спальними місцями, робочими столами і шафою для зберігання речей.

Дитяча виконана з якісного ЛДСП товщиною 18 мм класу емісії Е1, всі торці оброблені ударостійкою ПФХ-плівкою. Це безпечні меблі високого рівня якості та екологічної чистоти.

Недоліки:

  • Ці меблі призначені для дітей молодшого шкільного віку, тому, коли ваші малюки підростуть, вам доведеться знову повернуться до питання облаштування їхньої кімнати.

Дитяча S-клас ТМ Snite

6. Дитяча Планета Місяць ТМ Ренесанс

Ці меблі ідеально підійдуть підліткам. Вони наділені підвищеним запасом міцності, виготовлені ​​з ЛДСП товщиною 25 мм для класу Еліт і 16 мм для класу Стандарт. Тому, якщо ваші хлопці, хоч і досить дорослі, але все ще люблять «поганяти в квача» і обожнюють активні ігри - ці меблі стануть вашим порятунком.

Найширший модельний ряд і можливість виготовлення виробів нестандартних розмірів, властиві цьому виробникові, дозволять обставити дитячу кімнату будь-яких розмірів: від наймініатюрнішої до повноцінної великої.

Недоліки:

  • Це не зовсім «дитячі» меблі, вони нейтральні і не схожа на ті, які втілюють дитячі фантазії. З іншого боку, це ж і їхній плюс. Нейтральні фасади можуть стати основою для творчості ваших дітей: діти зможуть обклеїти їх наклейками або плакатами, які потім легко зняти і замінити на нові, коли змінилися інтереси.

Дитяча Планета Луна ТМ Ренесанс

5. 2-х ярусне ліжко ТМ Dimi

Це двох'ярусне ліжко легко вирішить питання відсутності зайвих квадратних метрів. Неймовірно компактне, воно стане зручним спальним місцем для двох або трьох дітей.

Каркас ліжка виконаний з алюмінієвої труби діаметром 50 мм. Така труба не тільки прикрашає ліжко, але і дає вам підстави не хвилюватися про безпеку ваших дітей. Тканинна огорожа верхнього ярусу ліжка також є одним з елементів безпеки.

Недоліки:

  • Єдиний виріб в своєму модельному ряду, але, завдяки широкому переліку колірних рішень для корпусів і подушок, ви легко поєднаєте це ліжко з будь-якими іншими меблями виробництва ТМ Dimi.

2-х ярусне ліжко ТМ Dimi

4. Дитяча Диско ТМ Ренесанс

Дуже яскраві та стильні меблі. Дизайнери пропонують використовувати в композиції основний світлий колір з покриттям під дерево і два яскравих додаткових кольори. Широкий вибір їхніх варіантів дозволить прикрасити будь-який інтер'єр і задовольнити потреби кожного маленького члена сім'ї. До того ж, буде легко знайти ідеальний варіант забарвлення навіть для різностатевих дітей.

Наявність зручного двох'ярусного ліжка робить цей гарнітур вдалим не тільки для кімнат з хорошою квадратурою, а й для малогабаритних приміщень.

Фабрика меблів Ренесанс завжди рада піти назустріч своїм клієнтам, тому дитяча Диско може бути виконана в будь-яких розмірах за вашим індивідуальним замовленням.

Недоліки:

  • меблі виготовлені з ЛДСП, хоча варто відзначити, що матеріал сертифікований і екологічно чистий.

Дитяча Диско ТМ Ренесанс

3. Дитяча Лайн Дизайн ТМ Snite

Ця дитяча створена для дітей з сучасним та нестандартним мисленням. Погодьтеся, діти сьогоднішнього покоління кардинально відрізняються від нас в їхньому віці.

Стиль фанк, в якому створено дитячі меблі Лайн Дизайн, сам по собі представляє плавне перетікання одного елемента в інший, несподівані рішення і яскраве емоційне враження від атмосфери, що вас оточує. Так і ці меблі: вони стануть плацдармом для творчого розвитку ваших дітей.

Фасади елементів виготовлені з МДФ, а корпус - з ДСП. Всі деталі обклеєні ударостійкою ПВХ-крайкою.

Недоліки:

  • єдиний недолік - досить висока вартість.

Дитяча Лайн Дизайн ТМ Snite

2. Дитяча Шкіпер ТМ Аква Родос

Дивовижна дитяча в морському стилі, яка підійде як хлопчикам, так і дівчаткам. Відмінне рішення для дитячої кімнати двох різностатевих дітей. Ваші діти зможуть поринути в атмосферу далекого плавання і відчути себе капітанами свого життя.

Якісні ДСП і фурнітура Blum забезпечують тривалу і комфортну експлуатацію цих дитячих меблів.

Серед елементів серії присутнє прекрасне двох'ярусне ліжко, яке стане чудовим рішенням для сім'ї з двома дітьми. Якщо ви хочете купити ліжко-диван з захисним бортиком, він також представлений в модельному ряду.

Недоліки:

  • Виробник пропонує лише одне колірне рішення - дуб небраска.
  • Немає можливості виготовлення нестандартних виробів.

Дитяча Шкіпер ТМ Аква Родос

1. Дитяча Джой ТМ Snite

Це, мабуть, самі незвичайні меблі з представлених в рейтингу. Вони нагадують конструктор Lego, за допомогою якого ви разом з дітьми зможете створити унікальну дитячу кімнату. На кожній стіні можна розташувати окремий блок-трансформер, і, таким чином, кожен з дітей отримає своє індивідуальне спальне та робоче місце з усіма необхідними елементами.

Меблі Джой - простір для творчості і фантазії, адже фасади елементів можуть бути виконані в декількох варіантах: білий або сірий, з дзеркалом, з магнітною дошкою або з дошкою для записів крейдою.

Корпус меблів виконаний з ДСП 18 мм класу емісії Е1 кольору «Кремова модрина». При виготовленні фасадів використовується плита МДФ, пофарбована в білий або сірий кольори.

Недоліки:

  • В гарнітурі дитячої спальні Джой відсутнє стандартне ліжко.
  • Дитяча призначена виключно для підлітків.

Дитяча Джой ТМ Snite

На нашу думку, дитяча Джой - найцікавіший варіант дитячої спальні для двох дітей.

Крім представлених в рейтингу позицій ви також можете розглянути фото дитячих спалень на нашому сайті і, можливо, купити диван для дитячої кімнати, якщо вам не підходить варіант традиційних ліжок.

Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками. Ви можете бути впевнені, що всі меблі для дитячих, представлені ​​на нашому сайті «Стиль і Комфорт», сертифіковані та відповідають стандартам якості, що пред'являються до дитячих меблів.

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12600
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4327
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3285
Pantone назвала колір 2020 року, і це - бірюзовий! Як правильно використовувати бірюзовий колір в інтер'єрі?

Ми знаходимося на порозі нового десятиліття. Яким воно буде - сказати не можемо, знаємо лише одне - попереду нас чекає безліч цікавих подій! Наприклад, NASA в 2020 починає роботу з освоєння Марса. У Саудівській Аравії планують закінчити будівництво вежі Крик Харбор в Дубаї. Це буде найвища у світ ...

2903