Завжди актуальна класика, або як створити ванну в класичному стилі

Сучасна культура постійно пропонує нам нові віяння. Але найчастіше ультрамодна новинка вже через кілька років виглядає смішно і безглуздо, а класичний стиль в інтер'єрі як і раніше актуальний.

Тому, якщо ви не хочете переробляти ремонт у вашому будинку кожні кілька років, вибирайте саме класичний стиль. До того ж, класична ванна кімната подарує особливий комфорт своїм власникам.

Кольорова гама

Основний і улюблений колір в класичному інтер'єрі - білий. Білий колір розширює рамки видимого простору, надає кімнаті особливого об’єму, робить наш день світлішим і дарує бажання наповнювати його фарбами. Ви можете використовувати в оформленні ванної тільки білий колір, але краще скомбінувати його з іншими відтінками, наприклад, з сірим або перламутровим.

Також в класичних інтер'єрах широко використовуються бежеві та пісочні тони. Меблі в теплих відтінках надають простору особливого умиротворення, а в поєднанні з золотом дарують відчуття розкоші та витонченості.

Але не варто також забувати і про темні кольори. Виразна структура дерев'яних покриттів привнесе особливу теплоту у вашу ванну.

Контраст елегантних сірих стін і меблів насиченого вишневого кольору робить цю ванну, оформлену меблями Арт Деко горіх від Аква Родос, дуже виразною

Вибір сантехніки: ванни, крани і раковини

У класичну ванну кімнату вам не доведеться шукати ванну або унітаз складних форм або з незвичайних матеріалів. Навпаки, така сантехніка може виглядати недоречно.

Найкращий варіант - це ванна овальної форми. Ідеальним доповненням до неї стануть бронзові ніжки: різьблені або у формі левових лап. У поєднанні з мідними змішувачами та зливними клапанами така ванна матиме неповторний шик.

Ванна, розташована в еркері, найправильніше рішення для ванних кімнат з хорошим видом з вікна. Меблі Мікела кальвадос від Аква Родос

Тепер про те, де краще встановлювати ванну. У невеликому приміщенні найкраще розмістити ванну уздовж однієї зі стін. Постарайтеся заховати всі труби в стіну або в підлогу.

Якщо в кімнаті є еркер, то відмінне рішення - розмістити ванну саме в ньому. Ви будете насолоджуватися водними процедурами та милуватися видом з вікна.

При установці раковини продумайте, як можна розмістити у вашій ванній дві раковини для вмивання. Це рішення істотно полегшить ваше життя: в ранковому авралі вам не доведеться стояти в черзі на умивання.

Ванна Віра від MERX - яскравий приклад класичного дизайну. Поєднання білого, шоколадного і темно блакитного кольорів бездоганно елегантне

Меблі для ванних кімнат

У попередній статті ми вже розповідали вам про стандартні набори меблів для ванних кімнат.

У більш просторій ванній кімнаті фантазії є куди розгулятися. Ви можете встановити в ній не тільки всі необхідні елементи ванних меблів, але і крісло, невеликий диван, туалетний столик.

Не бійтеся експериментів: часом втілення найсміливіших ідей і з'єднання контрастів дарують нам відчуття спокою і затишку. Якщо ви любите посидіти біля каміну після гарячої ванни, то чому б не встановити його в цій кімнаті. Адже саме так і робили в давні часи власники замків.

Широко використовуйте дзеркала - цей прийом дозволяє візуально розширити простір і додати світла навіть в саму невелику ванну кімнату.

Ванна Валенсія від MERX - знахідка для людей, чиє життя сповнене пристрастей і подій!

Світлові рішення

Звичайно, у ванній кімнаті не обійтися без світла. Сьогоднішні ванни в класичному стилі припускають використання безлічі світильників - і люстри, і бра, і торшери. При виборі світильників варто враховувати матеріал, з якого вони виготовлені: він повинен добре переносити підвищену вологість і перепади температури.

У великому приміщенні з безліччю декоративних елементів буде цілком доречна і велична кришталева люстра. Не варто також забувати про зональне підсвічування зон здійснення гігієнічних процедур.

Ванна Орхідея від MERX- істинно королівська меблі. Фасади, карнизи і пілястри прикрашено золотою патиною

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12627
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4348
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3302
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3035