Ванна кімната - як втілити мрію в реальність

Пам'ятаєте ванні кімнати часів нашого дитинства? Ці комірки тата Карло з незручною ванною та невеличким умивальником? На поличці стояв зубний порошок, і дивно було взагалі називати це приміщення кімнатою.

Сьогодні ванні кімнати мають статус повноцінного житлового простору. Тому потрібен особливий підхід до створення інтер'єру ванної, адже вона повинна бути не тільки затишною, але й функціональною.

Ідеальна ванна кімната: чому не завжди виходить так, як на картинці?

Всі ми захоплювалися картинками з ідеальними ванними кімнатами. Живі квіти, блискучі поверхні та складені в ідеальному порядку рушники. Картинки, безумовно, вражають. І кожна господиня хоча б раз в житті приводила свою ванну кімнату в такий стан.

Але, відверто кажучи, це вимагає колосальних зусиль від господині. А от зворотний процес - наведення безладу у ванній - для ваших домочадців не складе особливих труднощів.

Виявляється, проблема - не в домочадцях, а в організації простору ванної кімнати. І головну роль тут відіграють правильно підібрані меблі.

Поєднання білого глянцю і натурального шпону в колекції Імперіал від Аква Родос не залишить байдужими цінителів екостилю

Давайте розбиратися разом, як вибрати меблі в ванну?

Ванна кімната - це місце, де починається і закінчується ваш день. Тому тут вам має бути комфортно та зручно.

Проаналізуйте, який зміст ви вкладаєте в ці два поняття і які вимоги ви ставите до вашої ванної кімнати. Це ванна для гостей, дитяча ванна або ваш особистий куточок раю? Можливо, в вашу ванну ще повинні поміститися пральна машина і сушка для білизни?

Мікела від Аква Родос - вишукане рішення для ванної кімнати в класичному стилі

У будь-якому випадку, меблі у ванну повинні відповідати трьом основним критеріям:

  • стійкість до підвищеної вологості та до перепадів температури;
  • функціональність;
  • привабливий зовнішній вигляд, який збігається із загальною концепцією вашого інтер'єру.

Як правило, стандартний набір меблів для ванної кімнати складається з:

  • тумби, на яку встановлена ​​раковина;
  • розмішені над нею дзеркала з полками або без;
  • додаткових тумб, пеналів або навісних шаф.

Всі елементи можуть бути як підлоговими, так і навісними. Підлогові тумби більш місткі, зате під навісними елементами зручніше прибирати.

Колекція Париж від Аква Родос - ефектні меблі у ванну кімнату в сучасному стилі

Вимоги до меблів у ванну кімнату - на що звернути увагу

Меблі для ванних кімнат можуть бути виготовлені ​​з різних матеріалів: ДСП, МДФ і навіть з деревини. Головне, що всі матеріали повинні пройти екологічний контроль і мати відповідні сертифікати.

На що ще необхідно звернути увагу:

  1. Відсутність патьоків, відшарувань і нерівностей на зовнішніх і, особливо, на внутрішніх поверхнях шаф і тумб. Неякісні меблі можуть добре виглядати зовні, але їх видасть стан внутрішніх елементів.
  2. Петлі і направляючі - на всю фурнітуру має бути нанесено додаткове антикорозійне покриття. Віддайте перевагу меблям в ванну кімнату з фурнітурою від відомих виробників.
  3. Дзеркала та інші скляні елементи повинні бути цілими, без вм'ятин або подряпин.
  4. Вибирайте меблі тільки зі спеціальною «меблевої» раковиною. Така раковина при встановленні не потребує підрізання тумби. Не соромтеся, просто підніміть раковину і перевірте, чи є кромка на верхній частині тумби під раковиною. Якщо - ні, відмовтеся від придбання таких меблів.
  5. Якість збірки. Дефекти збирання - це перекоси, слабке закріплення деталей і зазори.

Елегантні меблі Класик горіх від Аква Родос створять у вашій ванній вишукану і спокійну атмосферу

Фасади ванній Фреска від Аква Родос мають 3D ефект

Повірте, краще прискіпливо вивчити кожен елемент меблів перед купівлею та довгі роки насолоджуватися комфортом у вашій ванній, ніж купити «на емоціях», а потім шкодувати про неправильний вибір.

Наш Інтернет-магазин «Стиль і Комфорт» пропонує тільки високоякісні фабричні меблі для ванних кімнат, з можливістю доставки та професійного підключення. Ви залишитеся задоволені обраними меблями та нашою роботою!

Ванна Мобіс від Аква Родос - краща пропозиція в сегменті недорогих меблів для ванної. Стиль цих меблів бездоганний, а незвичайні ручки підкреслюють їхню індивідуальність

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12597
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4324
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3281
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3016