ВСТИГНУТИ ДО НОВОГО РОКУ - до Нового року залишилося 7 днів. 8-й і 7-й дні - Прикрашаємо наш будинок!

Звично говорити, що перед Новим роком ми прикрашаємо ялинку. Але ж ялинка - далеко не єдиний новорічний елемент, яким можна прикрасити квартиру або будинок.

Затишна і святкова домашня обстановка - не остання річ для створення атмосфери свята: давайте присвятимо її створенню 8-й і 7-й передноворічні дні. Процес досить тривалий, але дуже приємний.

Що ми прикрашаємо? І чим ми прикрашаємо?

1. Ми прикрашаємо ялинку

Вам вирішувати, чи купувати щорічно живу ялину або сосну (до речі, сосна менше обсипається і довше стоїть) або один раз на багато років придбати штучну красуню.

Проміжний варіант - це штучна ялинка + букет з живих ялинових або соснових гілок у вазі.

2. Різдвяний вінок

Це прикраса з ялинових гілок та іграшок та гірлянд, яке вішається на двері. Не обов'язково прикрашати саме зовнішні двері. Можна прикрасити внутрішні двері чи навіть повісити такий вінок на стіну чи витяжку на кухні.

3. Засніжені вікна

Сніжинки, засніжене місто, Санта Клаус і його оленяча упряжка - ви можете вирізати такі прикраси з білого паперу самостійно (вони чудово клеяться на віконне скло клеєм-олівцем або крохмалем) або придбати вже готові наклейки.

І тоді за вашим вікном буде справжній новорічний сніг, навіть якщо насправді там - тропічне літо.

4. Люстри і карнизи

Їх теж можна прикрасити і дощиком, і скляними іграшковими кульками. Тим більше, що майже у всіх колекція новорічних прикрас з часом розростається і вже не поміщається на ялинку.

Щоб не залишати улюблені іграшки в коробках, їх можна повісити на люстри чи на карнизи штор.

І тепер колірне рішення ваших новорічних прикрас.

Деякий час тому було дуже модно витримувати всі новорічні прикраси в одному або в двох кольорах: червоний + золотий, фіолетовий + срібло, були ще чорно-білі ялинки ...

Це гарний і стильний варіант, але швидше за офісний, коли потрібно дотримуватися корпоративних кольорів компанії, ніж домашній.

Сімейні ялинкові іграшки збираються поколіннями. І серед них і смішні скляні годинник з 50-х років, і сріблясті шишки з 80-х, і ефектні прозорі нашого часу.

Саме таке розмаїття прикрас на ялинці дозволяє нам відчути себе частиною великої та дружньої родини.

Але є ще більш цікаві новорічні прикраси - це новорічні прикраси, зроблені своїми руками. Що-що: фрукти з пап'є-маше, сніжинки на вікна, сніговики і шишки з лампочок, засніжені скляні пляшки і вази...

Якщо у вас є трохи часу, проведіть його з сім'єю за виготовлення новорічних прикрас. Це весело, цікаво, творчо. І дарує відчуття дому.

Не знаєте, як? Поетапні інструкції з виготовлення новорічних прикрас своїми руками ви знайдете в Інтернеті. Просто спробуйте, ви не пошкодуєте!

ВСТИГНУТИ ДО НОВОГО РОКУ 10-й і 9-й передноворічні дні знаходяться тут.

А тут ви можете знайти красиві і зручні дивани і крісла: з комфортом располагайтесь на них всією сім'єю!

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12598
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4325
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3281
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3018