ТОП-15 двох'ярусне ліжко для дитини. Огляд пропозицій українського ринку

Практично будь-який виробник дитячих меблів має в своєму асортименті кілька варіантів двоярусних ліжок. Але ось порівнювати ліжка різних виробників один з одним досить важко. Адже дитячі двоярусні ліжка дуже відрізняються за призначенням одне від одного. Коректним буде тільки порівняння ліжок однакового призначення.

Ми пропонуємо вам огляд дитячих двоярусних ліжок для:

  • малюки - дошкільний і молодший шкільний вік;
  • діти від 10 до 14 років;
  • підлітки.

В окремі розділи винесені двоярусні ліжка для дітей в морському стилі і ліжка в стилі прованс, а також двох'ярусне ліжко з опорами з металу.

Давайте докладніше вивчимо, які моделі сьогодні пропонуються в кожному сегменті, їх переваги та недоліки.

Двоярусні ліжка для малюків

Основне питання до таких ліжок - забезпечення безпеки малюка, щоб дитина не впала під час сну, і щоб без проблем могла спуститися з ліжка самостійно.

Ми пропонуємо вашій увазі дві принципово різні моделі двоярусних ліжок для маленьких дітей. Їх об'єднує лише:

  • дуже висока якість меблів,
  • їхня екологічна безпека,
  • надійна репутація виробника.

Дитяча S-клас ТМ SNITE пропонує для малюків блок меншої висоти, ніж в будь-якій іншій дитячій: 1220 мм замість стандартних 1950 мм. Ліжко має спеціальний бортик, щоб дитина не впала з нього уві сні, а східці оснащені надійними та зручними поручнями.

Під спальним місцем розміщені місткі шафи для зберігання іграшок та одягу. Також туди можна заховати письмовий стіл, щоб він не заважав дитині під час ігор.

До речі, модельний ряд дитячих меблів S-клас ТМ SNITE  призначений не тільки для самих маленьких. У колекції присутні двоярусні ліжка абсолютно дорослих розмірів, різноманітні робочі столи, шафи і пенали. Завдяки незначним доповненням ці дитячі меблі будуть дорослішати разом з вашою дитиною.

Дитяча Ельф ТМ Енран пропонує зовсім інше, але не менш елегантне рішення - гірку. Ось, скажіть, хто з дітей не любить кататися з гірки?

Двох'ярусне ліжко Ельф від Енран обладнане стійкими ступенями, щоб піднятися на ліжко, і зручною та безпечною гіркою, щоб з нього спуститися. Безумовно, така модель може бути встановлена ​​лише в простору дитячу. Але якщо у вас саме така дитяча кімната, подумайте, яким  щасливим з таким ліжком буде ваш малюк.

Додаткова перевага дитячої Ельф від Енран - вона повністю виготовлена ​​з натурального дерева і пофарбована екологічно чистими лаками на водній основі. Зверніть увагу на елегантні колірні рішення дитячих меблів Ельф: такі меблі будуть сприяти вихованню гарного смаку у вашої дитини.

Двоярусні ліжка середній шкільний вік: для спортивних та активних

Вимоги до таких ліжок, в принципі, дуже прості: максимальна надійність конструкції. Адже діти у віці від 10 до 14 років, особливо, якщо ми говоримо про хлопчиків, це вже цілком собі дорослі «лосі», які, однак, зовсім не відмовляють собі в бажанні пограти і пострибати, відштовхуючись від бортика ліжка.

Тому тут не стільки хвилює питання: «Чи не впаде дитина уві сні з ліжка?» Набагато важливіше: «Чи витримає ліжко дитячі денні гри?»

Ми пропонуємо вам чотири варіанти двоярусних ліжок для дітей цього віку. При цьому перші два варіанти (колекція Меридіан) більше підходять дітям 10-12 років. Для дітей 12-14 років краще зупинитися на меблях Планета Місяць від ТМ Ренесанс або L-клас компакт від SNITE.

Блоки серії Меридіан від ТМ Ренесанс розроблені для ситуації, коли у дитини або дуже маленька дитяча, або її взагалі немає. «Як останнє можливо?» - запитаєте ви. А ось так.

Розмір дитячої Меридіан набір №7 - всього лише 1950 * 970 мм. Його висота - 1800 мм. При цьому до складу блоку входить повноцінне ліжко зі спальним місцем 1900 * 900 мм, простора шафа для одягу та зручний письмовий стіл. Встановлений навіть у вітальні, цей блок забезпечить вашу дитину власним простором для сну і навчання і цілком замінить відсутню дитячу кімнату. Погодьтеся, що такий варіант набагато доречніший, ніж використовувати обідній стіл, щоб вчити уроки, і батьківський розкладний диван для сну.

Набір №1 Меридіан від ТМ Ренесанс трохи просторіший. Він призначений вже для невеликої дитячої кімнати. У кутову шафу поміститься весь одяг та іграшки, а ящики-ступені стануть зручним місцем для зберігання сезонних речей.

Обидва набори дитячих меблів Меридіан за бажанням замовника можуть бути виготовлені в двох поєднаннях кольорів: фіолетовий + салатовий або жовтий + помаранчевий. Якому з них віддати перевагу? Це залежить від якості освітленості вашої дитячої та темпераменту вашого малюка. Чим гірше природне світло у вашій дитячій, тим правильніше буде вибрати сонячні жовто-помаранчеві меблі. Чим темпераментніший малюк, тим краще для нього спокійне фіолетово-салатове рішення.

Дитяча L-клас компакт від SNITE - це дитячі меблі з надійними каркасами з ДСП товщиною 18 мм виробництва Угорщина і фасадами з МДФ яскравих кольорів.

Єдиний недолік: розробники не передбачили ліжко-горище для однієї дитини, в наявності тільки двоярусні ліжка для двох дітей. Але, якщо у вас двоє дітей, L-клас компакт від SNITE - це ефектний, дуже надійний і зручний варіант дитячих меблів.

Меблеві комплекти Планета Місяць від Ренесанс  - це можливість в залежності від ваги та зросту вашої дитини вибрати як меблі з каркасом з ДСП 16 мм, так і (для більшої стійкості) меблі з каркасом з ДСП 25 мм.

Величезна перевага дитячої Планета Місяць від Ренесанс - дуже широкий модельний ряд. Він включає в себе 272 позиції, кожна з яких може бути виготовлена ​​в багатьох кольорах.

Старший шкільний вік. Студенти

В принципі, дорослій людині не завжди зручно для сну підніматися на другий ярус ліжка. І по можливості діти старшого шкільного віку, а тим більше студенти вважатимуть за краще звичайне ліжко. Виняток - один: ну дуже маленька кімната.

Другий нюанс - колірне рішення. Тут вже будуть недоречні яскраві «дитячі» відтінки, потрібно щось стримане і доросле.

Звертаємо вашу увагу на дитячі меблі Екстрім від Dimi. Ця колекція дитячих, хоча правильніше буде говорити «підліткових» меблів, може бути і кімнатою для двох підлітків, і дитячої для однієї дитини з ліжком-горищем. В принципі, хоча це і не є темою нашого сьогоднішнього огляду, в колекції багато і звичайних однорівневих ліжок, і ліжок-диванів.

Неяскраве елегантне поєднання кольорів в дитячій Екстрім від Dimi викликає симпатію: корпус з ДСП товщиною 18 мм виконаний у відтінках натурального дерева, а на глянцевих фасадах знаходяться зображення, пов'язані з екстремальними видами спорту: ролики і скейтборд, спортивний велосипед і трекінг.

Якщо ви оформляєте кімнату для дівчинки, яка не захоплюється екстремальними видами спорту, то ці меблі є в альтернативному забарвленні - з зображеннями котів, серія Кетс. У цій серії глянцеві фасади можуть бути двох кольорів: білий і світлий вугільний, а коти намальовані бежевими, рожевими і блакитними фарбами.

Дитяче двоярусне ліжко в стилі прованс

Якщо вже ми заговорили про двоярусні ліжках для дівчаток, то тут безумовним лідером будуть меблі Прованс від ТМ Ренесанс.

Кожна дівчинка, навіть за характером піратка та екстремалка, все ж  в душі відчуває себе принцесою. І прагне до відповідного оточення.

В цьому випадку серія Прованс від ТМ Ренесанс - незамінна річ: різноманітні двоярусні ліжка для однієї дитини або двох, багато варіантів шаф, пеналів, комодів, письмових і туалетних столів, пуфики - в загальному, будь-яке дизайнерське рішення і будь-яке побажання вашого малятка можна втілити.

А тепер додамо до цього:

  • кілька варіантів корпусу - береза, білий, білий глянець і зістарений білий Шеббі шик;
  • тканинні фасади з малюнками в стилі прованс: троянди, лаванда, лілії, бузок, оливки;
  • звичайні кольорові фасади - салатові, оливкові, рожеві, слонова кістка.

Загалом, ви зрозуміли, серія Прованс від ТМ Ренесанс - це втілення дівочих фантазій про ідеальну кімнату, і, якщо ваша дочка побачить ці меблі, швидше за все, альтернатива буде вже не потрібна.

Дитяче двоярусне ліжко в морському стилі

Дитячі меблі в морському стилі для підлітка - це атмосфера подорожей і пригод. Таке стилістичне рішення підходить як для хлопчиків, так і для дівчаток. В принципі, двох'ярусне дитяче ліжко в морському стилі - це дуже логічно по асоціації «море - корабель - каюти», в яких ліжка для моряків були встановлені в два яруси.

Звичайно, з віком діти можуть попросити поміняти «морські» меблі на щось більш доросле, наприклад, в стилі лофт або контемпорарі. Але «морські» меблі не залишаться невикористаними: гостьова спальня в такому стилі цілком доречна і буде цікава вашим гостям.

Металеве двох'ярусне ліжко

Таке ліжко, насправді, тільки одне.

Ми не розглядаємо пропозиції по кованим меблям, в яких зустрічаються найрізноманітніші ліжка, в тому числі і дворівневі. З досвіду ковані ліжка - це, традиційно, індивідуальні пропозиції. А в таких ситуаціях немає встановленого стандарту якості, якого зобов'язані дотримуватися всі виробники, і який контролюється державними службами.

Тому ми пропонуємо вам надійне і перевірене рішення - ліжко двоярусне Dimi.

У цій серії є не тільки варіанти ліжок для двох дітей, але і двох'ярусне ліжко для двох дітей з ще одним, третім, гостьовим спальним місцем. Таке ліжко легко комбінується з будь-якою  іншою серією дитячих меблів від Dimi.

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12600
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4326
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3285
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3020