ТОП-10 спалень в сучасному стилі від стильних і комфортних

Обдумуючи дизайн спальні в сучасному стилі, абсолютно неможливо обійти питання меблів. Будь то спальня в стилі хай-тек, лофт або ар-деко, головним елементом простору все одно завжди буде спальний гарнітур.

Відразу ж зазначимо, що під спальним гарнітуром зовсім не обов'язково розуміється стандартний комплект з ліжка, приліжкових тумб, шафи та комода з дзеркалом. Досить часто в сучасні спальні не встановлюють шафи, а функцію зберігання одягу виконує окреме приміщення - гардеробна. Туалетний стіл і дзеркало можуть стати частиною ванної кімнати, але ось без ліжка та приліжкових тумб ніяк не обійтися.

Продовжуючи тему про спальні в сучасному стилі, ми представляємо вам наш традиційний рейтинг «ТОП-10 від стильних і комфортних». Сьогодні він складений для тих, хто хоче купити спальню в сучасному стилі, або просто любить стильні новинки і сучасні тенденції в дизайні інтер'єру.

Отже, почнемо з 10-го місця.

10. Спальня Ліберті ТМ ТопМебель

Це елегантний спальний гарнітур в стилі Ар-деко. Він виготовлений з МДФ і покритий натуральним шпоном високої якості в кольорі горіх.

Спальня ідеально втілює поняття сучасного дизайну спальні. Округлі форми елементів та узголів'я ліжка у формі «човники», обтягнуте екологічною шкірою, створюють особливий затишок і наповнюють спальню теплом та комфортом.

У модельний ряд спальні Ліберті входять лише найнеобхідніші елементи: ліжко з високим узголів'ям і розміром спального місця 2000 * 1800, дві тумби, комод та настінне дзеркало.

Недоліки:

  • Набір елементів спальні невеликий. Основним недоліком є ​​відсутність шафи.

9. Спальня Даймонд світла ТМ MERX

Спальня Даймонд сподобається як шанувальникам мінімалізму, так і прихильникам інтер'єрів ар-деко. Все залежить від інтер'єру кімнати, в якій вона буде встановлена. Чіткі рівні лінії та елегантна контрастна обробка роблять ці меблі справжньою окрасою вашої спальні.

Спальня виготовлена ​​з МДФ з глянцевим ПВХ-покриттям. Цей матеріал та високоякісна фурнітура, якою оснащена спальня Даймонд, дозволяють меблям служити довго, і при цьому зберігати бездоганний зовнішній вигляд.

Глянцеве покриття стійке до механічних пошкоджень, дії вологи та високих температур, до того ж без особливих зусиль очищається від забруднень, на ньому не залишається відбитків.

Недоліки:

  • В гарнітурі спальні присутня лише габаритна 4-х дверна шафа.
  • Це досить дорогі меблі.

8. Спальня Гармонія ТМ Embawood

Ця сучасна спальня повністю виправдовує свою назву: поєднання контрастних глянцевих поверхонь об'єднує в собі два начала і дарує відчуття абсолютної гармонії.

Виконана з високоякісного ДСП з глянцевим покриттям, вона підкорює покупців своєю функціональністю та доступною ціною.

У модельний ряд спальні Гармонія входять всі необхідні елементи: ліжко зі спальним місцем 2000 * 1600 мм, тумби, трюмо-комод, дзеркало до трюмо і містка шафа-купе.

Недоліки:

  • Приліжкові тумби гарнітура дуже габаритні, але при цьому мають лише один висувний ящик.

7. Спальня Летта ТМ Енран

Спальня Летта в стилі лофт - це гармонійне поєднання якості та бюджетної вартості. Вона створена для тих, хто прагне до натуральності та оригінальної простоти. Стильні та красиві меблі виготовлені з екологічно чистого матеріалу - букового щита.

Виробник пропонує 4 варіанти колірних рішень, 6 варіантів узголів'їя ліжка та 6 варіантів опор. Таким чином, ви самі можете створити собі неповторну спальню, яка на довгий час забезпечить вам комфорт та міцний сон.

Недоліки:

  • Незважаючи на широкий вибір колірних гам і комплектуючих елементів, в модельному ряду спальні зовсім не вистачає шафи.

6. Спальня Дакота Б ТМ ТопМебель

Ця спальня - один з найбільш яскраво виражених представників сучасного стилю в спальні.

Атмосфера в приміщенні з такими меблями розташовує до сну та відпочинку. М'яке узголів'я ліжка з екологічної шкіри, оригінальний дизайн виробів і стильний сірий колір гарнітура привносять в приміщення спальні особливий затишок. З такими меблями навіть звичайнісіньке приміщення буде виглядати модно та сучасно.

Всі меблі виготовлені з МДФ з лаковим покриттям.

Недоліки:

  • Виробник пропонує до продажу лише 4-х дверну шафу.

5. Спальня Лондон ТМ ТопМебель

Ця спальня не дарма названа в честь одного з найкрасивіших міст світу. Вивірені деталі і точні, лаконічні форми в поєднанні з високою якістю і комфортабельністю гарнітура дарують власникам спальні Лондон спокій та затишок. Англійська консервативність проявляється в колірній гамі: поєднання темного горіха з бежевими вставками.

Гарнітур виконаний з високоякісного лакованого МДФ, узголів'я ліжка і сидіння лавки оббиті екологічної шкірою. На всіх елементах гарнітура присутні хромовані вставки і ручки квадратної форми.

Недоліки:

  • У запропонованому виробником переліку елементів спальні відсутня шафа.

4. Спальня Бельведер нова ТМ MERX

Це надзвичайно легка і лаконічна спальня в стилі мінімалізм, в якій поєднані висока якість обробки і оригінальна текстура. Корпус спальні покритий шпоном ясеня та поліуретановою емаллю Italcolor (Італія).

Вишуканий колір avorio гармонійно поєднується з декоративними вставками з тисненням у вигляді хвилі в кольорі tortolla. Гарнітур оснащений високоякісною фурнітурою, в ящиках напрямні Tandem Blumotion, петлі - Clip-top Blumotion з доводчиками фірми BLUM, шафи-купе комплектуються системою для розсувних дверей Top Line відомої фірми Line Hettich.

Широкий перелік елементів гарнітура дозволить оформити в оригінальному стилі спальню будь-якого розміру.

Недоліки:

  • досить дорога спальня.

3. Спальня Мелодія ТМ Енран

Спальня Мелодія - одне з кращих втілень екостилю на українському ринку. Меблі виготовлені з букового щита, а екологічно чисте лакофарбове покриття дозволяє зберегти природну фактуру і колір дерева.

Ваша спальня буде затишною та теплою. Погодьтеся, що може бути красивішим і комфортнішим за меблі з натуральних матеріалів?

Ви можете самі вибрати наповнення для шафи в залежності від ваших потреб. Також є можливість доповнити гарнітур спальні елементами вітальні модельного ряду Мелодія.

Недоліки:

  • Звичайно, з огляду на матеріал, з якого виготовлена ​​спальня, вона не може бути дешевою. Ціновий сегмент - «середній плюс».

2. Спальня Карат біла ТМ АкваРодос

Ці меблі - один з найяскравіших представників сучасного стилю в інтер'єрі спальні. Ви будете приємно здивовані високим рівнем якості і при цьому доступною ціною пропонованого гарнітура.

Спальня Карат вигідно виглядає в приміщенні будь-якого розміру. Вишуканий дизайн, унікальні грані та ідеальний білий колір привносить особливу легкість, свіжість і легкість в приміщення спальні.

Всі елементи гарнітура виконані з високоякісних матеріалів (МДФ високий глянець Italcolor) і оснащені фурнітурою відомого австрійського виробника Blum.

Перевагою виробника є наявність складської програми - вибрані вами елементи спальні можуть бути доставлені до вас і встановлені протягом всього декількох днів з моменту замовлення.

Також на нашому сайті представлена ​​спальня Карат чорна.

Недоліки:

  • У модельному ряду спальні представлена тільки 4-х дверна шафа досить значних розмірів, відповідно спальня Карат підійде лише власникам просторих приміщень або тим, хто зовсім готовий відмовитися від шафи в спальні.

1. Спальня Верді від ТМ MERX

Розробляючи дизайн спальні в сучасному стилі, варто заздалегідь подумати про меблі для цього приміщення. Побачивши спальню Верді від MERX, ви будете підкорені в ту ж секунду. Спальня Верді виконана в екостилі і стане вашим оазисом спокою та комфорту в світі всепоглинаючого прогресу і шаленого ритму життя.

Гарнітур зроблений з масиву ясена та натурального шпону, покритого емаллю вишуканого кольору "Сантана".

Також є можливість доповнити вашу спальню елементами з модельного ряду дитячої Верді.

Недоліки:

  • Єдиним недоліком спальні є її вартість, але ми можемо авторитетно заявити, що висока ціна повністю виправдана якістю продукту і вишуканим зовнішнім виглядом.

На нашу думку, спальня Верді від ТМ MERX - кращий варіант спальні в сучасному стилі.

Всі спальні гарнітури, представлені в даному рейтингу, доступні до замовлення та доставки на всій території України. Якісні фото спалень в сучасному стилі, докладні описи та зручна навігація сайту стануть вашими найкращими помічниками в пошуку та виборі спальні вашої мрії.

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12591
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4318
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3279
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3010