ТОП-10 сучасні дитячі меблі

Ми пропонуємо вам наш традиційний рейтинг від стильних і комфортних, і сьогодні він присвячений дитячим меблям в сучасному стилі.

Дитяча кімната в сучасному стилі дозволяє реалізувати самі яскраві дизайнерські рішення, це - необмежена фантазія, сучасні матеріали і максимальна функціональність. Але тим складніше вибрати з запропонованих сьогодні в Україні сучасних дитячих меблів кращий чи гірший варіант.

Скажіть, як порівняти дитячу кімнату, виконану в еко-стилі, з підлітковою кімнатою в стилі мінімалізм? Або в стилі фанк? На нашу думку ці речі настільки ж не порівнювані, як пазл та черевик. Тобто навіть системи координат різні.

Тому сьогодні ми пропонуємо вам ТОП-10 сучасних дитячих, не визначаючи кращих чи гірших з них. Ми сподіваємося, що наші поради допоможуть вам зробити правильний вибір.

Почнемо по черзі...

Дитяча Планета Луна ТМ Ренесанс

Дитячі меблі для дітей молодшого шкільного віку

Девіз такої дитячої кімнати - яскраво, зручно, функціонально. Малюки активно пізнають світ, пробують його «на зуб», бігають, стрибають, грають, фантазують... При цьому вже є і обов'язки: зробити уроки, прибрати свої речі, вчасно лягти спати.

У дитячій кімнаті для школярів молодшого шкільного віку головне - це:

  • чітке зонування простору (місце для навчання, місце для гри, місце для сну),
  • безпека,
  • яскраві та соковиті колірні рішення, але відчуття «не нудно» не повинно перетворюватися на кітч.

Дитяча L-клас ТМ Snite

Ось кілька дитячих кімнат, які, на наш погляд, максимально задовольняють вище зазначеним критеріям:

  1. Планета Місяць ТМ Ренесанс
  2. L-клас ТМ Snite
  3. Наутілус ТМ Dimi
  4. Ельф ТМ ENRAN

Ці колекції дитячих меблів виготовлені з різних матеріалів. Дитяча «Планета Луна» повністю зроблена з ДСП і, відповідно, найбільш доступна за ціною. За бажанням замовника це може бути варіант «Стандарт» з товщиною ДСП 16 мм або варіант «Еліт» з товщиною ДСП 25 мм.

Дитяча Наутілус ТМ Dimi

Дитячі L-клас та Наутілус мають корпус з ДСП і фасади з МДФ. Серія Ельф повністю виконана з дерева (ясен) і пофарбована лаком на водній основі. Відповідно, її вартість буде трохи вищою, ніж у інших серій.

Всі матеріали, які використовуються при виготовленні цих колекцій, сертифіковані та екологічно безпечні.

Відсутність гострих кутів в цих серіях дитячих меблів гарантує, що ваша дитина та її друзі не травмуються навіть під час самих активних ігор, а всі шафи і стелажі з цих модельних рядів додатково укріплені і проходять перевірку на стійкість.

Дитяча Ельф ТМ Enran

Що ще виділяє ці чотири серії серед інших меблів для дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку? Дуже широкий модельний ряд і, додатково, можливість виготовлення нестандартних виробів, якщо в цьому є потреба.

Тому за допомогою дитячих меблів Планета Місяць від ТМ Ренесанс, L-клас від ТМ Snite, Наутилус від ТМ Dimi і Ельф від ТМ ENRAN можна вдало меблювати як невелике приміщення, так і значний простір, створити дитячу кімнату для хлопчика, дитячу кімнату для дівчинки і навіть для двох дітей.

Дитяча Диско ТМ Ренесанс

Дитячі меблі для дітей середнього шкільного віку

У цей період розвитку ваш малюк найбільше хоче підкреслити, що він - вже не дитина. У нього з'являються нові, більш дорослі, інтереси і захоплення. Більше часу йде на виконання шкільних завдань.

Потрібно відзначити, що в цей період дитина активно росте. Тому його старі дитячі меблі можуть виявитися йому просто «малими». Мова, звичайно, не про шафи або пенали, але обов'язково проконтролюйте, що вашій дитині було зручно в своєму ліжку та за  робочим столом.

Самостійність дитини проявляється і в тому, що вона починає самостійно прикрашати свою кімнату у відповідність зі своїми інтересами та хобі. В першу чергу, це - різні плакати на стінах. Вони будуть краще виглядати на тлі меблів спокійних, а не кричущих тонів.

Дитяча Енімалс ТМ Dimi

У цьому віці дитині вже не потрібно значного простору для ігор, але необхідно запланувати місце для хобі. Наприклад, треба продумати, де розмістити фортепіано юного піаніста, мольберт - художника і грушу - для боксера-початківця.

Ось кілька варіантів сучасних дитячих меблів, які, на наш погляд, максимально підійдуть для дітей середнього шкільного віку:

  1. Диско ТМ Ренесанс
  2. Animals ТМ Dimi
  3. Верді ТМ MERX

Крім широкого модельного ряду та високої якості виконання, ці серії вирізняються з-поміж інших підліткових меблів своїм продуманим дизайном.

Дитяча Верді ТМ MERX

Дитячі меблі для дітей старшого шкільного віку та студентів

В принципі, це вже зовсім не діти. Точніше, діти тільки в сприйнятті своїх батьків, а так - повністю сформовані самодостатні особистості зі своїм поглядом на все, в тому числі і на дизайн своєї кімнати.

Дизайн стає одним із способів самовираження. Стиль інтер'єру стає важливий, і його хочеться витримати навіть в дрібницях.

Дитяча Лаунж ТМ MERX

Одночасно від меблів потрібні максимальна функціональність та зручність користування. Вітаються різноманітні меблеві елементи-трансформери, особливо якщо вони дозволяють мінімізувати час прибирання кімнати, наприклад, не застеляти вранці ліжко.

Тут найбільш складно вибрати кілька оптимальних колекцій, але дещо ми хочемо вам запропонувати.

  1. Лаунж ТМ MERX
  2. Джой ТМ Snite
  3. Вуді ТМ Snite

Дитяча Джой ТМ Snite

Чому (крім високої якості і стильного зовнішнього вигляду) ми зупинилися саме на цих серіях? Тому що з їхньою допомогою можна втілити найпопулярніші сьогодні напрямки сучасного стилю.

Наприклад, серія Вуді від ТМ Snite ідеально підходить для створення інтер'єрів у стилі лофт. Меблі Лаунж від ТМ MERX в залежності від обраних колірних рішень сподобається як любителям стилю мінімалізм, так і прихильникам напрямку контемпорарі. А колекція Джой від ТМ Snite приверне любителів техно стилю: обов'язково зверніть увагу на столи, які перетворюються в ліжка, і шафи, які перетворюються в дивани. Навісні фасади з вугільних та магнітних дощок в цій серії - це так зручно для комунікації і напоминалок!

Дитяча Вуді ТМ Snite

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12584
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4306
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3269
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3004