ТОП-10 Дитячі в класичному стилі

Продовжуючи тему дитячої класики, ми пропонуємо вашій увазі наш традиційний рейтинг «ТОП-10 від стильних і комфортних», в якому представлені найбільш цікаві та доступні варіанти дитячих меблів в класичному стилі.

У чому головна перевага дитячої класики? Ці меблі з гідністю будуть служити вам багато років, перейдуть зі статусу дитячих в підліткові, потім стануть гостьовою спальнею і, в підсумку, перейдуть у спадок вашим онукам та правнукам. Це вигідна покупка, прекрасний подарунок на день народження дитини, ідеальне заохочення за добре закінчений навчальний рік і чудовий стимул до навчання 1 вересня.

10. Дитяча Міс Флауер ТМ Аква Родос

Одна з найбільш ніжних, затишних і доступних дитячих кімнат для дівчинки. Якість використовуваних матеріалів і першокласне виконання не залишить вас байдужими. Гарнітур виконаний з ДСП Egger і оснащений фурнітурою відомої австрійської фірми Blum.

Диван для дитячої кімнати Міс Флауер зі струмливим балдахіном і витонченою банкеткою перетворять кімнату вашої дочки в покої юної принцеси.

Виробник підтримує складську програму, тому обрані вами дитячі меблі можуть бути доставлені ​​вам протягом трьох днів з моменту замовлення.

Недоліки:

  • Це дівочі меблі, і хлопчикові вони категорично не підійдуть.
  • Гарнітур виготовляється лише в одному колірному рішенні.
  • Виробник не передбачає можливості виготовити нестандартні вироби.
  • Модельний ряд цих дитячих меблів досить невеликий.

9. Дитяча Богема ТМ ДІМ

Дитяча Богема від компанії Дім - ніжна і романтична спальня для дівчинки. Якщо ви хочете оточити вашу маленьку принцесу атмосферою ніжності і романтики, прищепити їй почуття стилю, ці дитячі меблі в класичному стилі для дівчинки створені для вас.

Корпуси дитячої виготовлені з ДСП, а фасади - з МДФ, пофарбованого білою глянцевою фарбою. Всі торці обклеєні ПВХ плівкою, а в ящиках встановлені телескопічні напрямні.

Досить низька вартість елементів гарнітура робить цю пропозицію однією з найпривабливіших на ринку дитячих меблів.

Значний модельний ряд дозволить обставити кімнату будь-яких розмірів. До того ж, крім дитячих меблів виробник пропонує і «дорослу» спальню такого ж дизайну. Коли дитина виросте і піде з рідного дому, ви зможете перетворити таку дитячу кімнату в повноцінну гостьову спальню, замінивши лише кілька елементів.

Недоліки:

  • Гарнітур виготовляється тільки в білому кольорі.
  • Виробник не надає можливості виготовлення нестандартних виробів.
  • В гарнітурі відсутнє двох'ярусне ліжко, що створює певні проблеми як власникам невеликої дитячої кімнати, так і батькам двох дітей.
  • Ліжко та ліжко-диван представлені тільки в одному розмірі (спальне місце 800х2000 мм).

8. Дитяча Вояж ТМ Аква Родос

Дитяча Вояж створена для витончених натур, маленьких любителів вишуканої атмосфери. Подаруйте вашій дитині можливість відправитися в плавання на борту фешенебельного лайнера.

Корпус меблів виконаний з австрійського ДСП ТМ Egger, а фасади - з матеріалу, що імітує глибоку структуру дерева ТМ Cleaf, Італія.

Виробник пропонує два колірних рішення для цих дитячих меблів: ніжний рожевий і блакитний. За допомогою цих меблів ви легко оформите дитячу кімнату як для хлопчика, так і для дівчинки, а також кімнату для різностатевих дітей.

Наявність складської програми дозволить вам насолоджуватися цими витонченими меблями вже через три дні з моменту замовлення.

Недоліки:

  • Меблі призначені для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, тому з досягненням вашою дитиною підліткового віку вам доведеться повернутися до питання покупки меблів в її кімнату.
  • Не дуже широкий модельний ряд.
  • Немає можливості виготовлення нестандартних розмірів.

7. Дитяча Фея ТМ Snite

Дитяча Фея - це дитячі меблі в класичному стилі для дівчинки дошкільного та молодшого шкільного віку. З такими меблями будь-яка кімната перетвориться в покої юної принцеси.

Елементи гарнітура виготовлені з ДСП товщиною 25 мм і 18 мм виробництва Угорщини та Австрії. Витончені ніжки столу, стільців і каркас для балдахіна виконані з натурального дерева і прикрашені різьбленням. Фасади меблів - рамкові МДФ, забарвлені в пастельні тони.

Основний колір меблів - нордичне дерево - доповнює на вибір замовника пастельний зелений або рожевий кольори. Також виробник Snite завжди надає можливість виготовлення меблів нестандартних розмірів.

Недоліки:

  • Ця ніжна дитяча призначена виключно для дівчаток, хлопчик точно не захоче спати в такій кімнаті, не підійде вона і для кімнати двох різностатевих дітей.
  • Ученицям старших класів і студенткам така кімната здасться занадто дитячою.
  • Це меблі досить високого цінового сегмента.

6. Дитяча Білосніжка ТМ Snite

Ось ще одна дівоча дитяча в класичному стилі від компанії Snite, яка підійде як маленькій дівчинці, так і зовсім дорослій дівчині.

Ретельно продумані деталі, неймовірної краси елементи, подушки, валики і килимки абсолютно чітко визначають приналежність юної володарки кімнати до королівського роду.

Корпуси меблів виконані з ДСП 18 мм. Фасади виготовлені з рамкового МДФ, всі деталі меблів оброблені ударостійкої кромкою ПВХ «Гасінда» виробництва Австрії.

Недоліки:

  • Це дівочі меблі, вони занадто ніжні для хлопчаків.
  • Висока вартість меблів.

5. Дитяча Джентел ТМ Ренесанс

Так уже склалося, що меблів, призначених виключно для дівчаток, в продажу більше, ніж для хлопчиків. А якщо говорити про класичні меблі, то цей стиль і зовсім практично завжди вважається дівочим. Але нарешті в нашому рейтингу з'явилися дитячі меблі в класичному стилі для хлопчика, покликані пробудити в юних цінителів прекрасного справжнє почуття стилю.

Ці меблі - відмінне втілення ідеальної дитячої кімнати для хлопчика, створеної за класичними канонами. Аристократичний профіль кожного елемента говорить про високий статус свого маленького господаря.

Ця кімната схожа на меблевий посібник по вихованню справжнього джентльмена. Безліч модулів, шаф і полиць привчать юного принца до порядку. Зверніть увагу на секретери та письмові столи: вони точно визначають надійність і впевненість в собі зростаючого в цій обстановці чоловіка.

Як і всі гарнітури від ТМ Ренесанс, ця дитяча відрізняється широким модельним рядом, можливістю виготовлення нестандартних виробів, якісними та надійними матеріалами і високим рівнем виконання меблів.

Недоліки:

  • Це меблі для хлопчиків. Швидше за все, дівчинці така обстановка здасться занадто суворою.
  • Меблі виготовлені з ДСП, правда, це ніяк не впливає на рівень їхньої екологічної чистоти, так як це спеціальне ДСП, дозволене для виготовлення дитячих меблів.

4. Дитяча Прованс ТМ Ренесанс

Серія дитячих меблів Прованс - це витончене втілення домашнього затишку і теплого стилю французької Рив'єри.

Корпус елементів гарнітура виконаний зі зрощеного ДСП Egger австрійського виробництва товщиною 26 мм, а фасади - з МДФ виробництва Туреччини. Меблі прослужать вам довгий час, так як всі торці оброблені ПФХ плівкою, а елементи оснащені фурнітурою Blum.

Крім стандартного білого кольору, гарнітур може бути виконаний в кольорах Береза, Дуб Сонома, Горіх і Венге. Також меблі можуть бути виконані в обробці Шеббі Шик. Більшість колірних рішень, пропонованих постачальником, підійдуть дівчаткам, але, використовуючи основний колір горіх в поєднанні з салатовим текстилем, можна створити затишну і гармонійну спальню для хлопчика.

Найширший вибір елементів дозволить організувати унікальну дитячу кімнату будь-яких розмірів. Тут представлена велика кількість варіантів спальних місць, шаф для книг, іграшок та речей, полки, антресолі, наймиліший туалетний столик та різні варіації письмових столів для підлітка.

Виробник надає можливість виготовити будь-які елементи гарнітура в нестандартних розмірах.

Недоліки:

  • гарнітур виконаний з ДСП, що одночасно є і його перевагою. Матеріал дозволяє вам облаштувати кімнату в стилі Прованс за досить прийнятну ціну. Виробник надає сертифікати, що підтверджують екологічність меблів і гарантійне обслуговування на всі елементи.

3. Дитяча Шато ТМ Country Corner

Ці меблі для дитячої спальні створені в кращих традиціях стилю Прованс.

Купуючи такі меблі ручної роботи, ви відкриваєте своїй дитині дивовижний світ півдня Франції, впускаєте в його життя яскраве сонце, свіжість моря і аромат лаванди.

Меблі виконані з масиву ялини, декоративні елементи покриті аквареллю і целюлозним лаком, поверхні штучно зістарені, що надає меблям особливого шарму.

Спеціальна обробка деревини дозволяє меблевим елементам зберігати свій вигляд багато років, бути стійкими до будь-яких атмосферних впливів.

Недоліки:

  • У колекції представлене лише одне ліжко зі спальним місцем 1600х2000 мм;
  • Одного погляду на цей гарнітур достатньо, щоб оцінити його якість і зрозуміти, що це - вартісні меблі. Але хіба атмосфера, яку вони дарують, може бути оцінена в фінансовому еквіваленті?

2. Дитяча Франческа ТМ Merx

Дитяча Франческа - це багатофункціональний гарнітур. Без сумніву, це той варіант дитячої, який ви захочете зберегти у вашій родині для майбутніх поколінь.

Виконана в кольорі слонова кістка з бежевою або срібною патиною на вибір замовника, спальня виглядає неймовірно вишукано. Ці дитячі меблі здатні створити комфортний і красивий світ як для дівчинки, так і для вже зовсім дорослої дівчини.

Для хлопчиків розроблені такі ж меблі, але в кольорі горіх. Стриманість елементів буде сприяти розвитку гарного смаку у її господаря.

Широкий модельний ряд меблів Франческа дозволить реалізувати найскладніший дизайн-проект дитячої кімнати в класичному стилі.

Недоліки:

  • Мабуть, єдиним недоліком цієї прекрасної представниці класичного стилю є її висока вартість.

1. Дитяча Мелані Дизайн ТМ Теремок

Дитяча Мелані Дизайн - це елегантне втілення доброго смаку, прагнення до істинної краси і поєднання високої якості виконання і продуманого до дрібниць дизайну.

Гарнітур Мелані Дизайн заслужено вважається одним з найбільш елегантних представників дитячих меблів в класичному стилі. Він виготовлений з дерева, пофарбований фарбою на водній основі і покритий лаком.

Серія меблів Мелані Дизайн надає покупцеві широкий вибір елементів і можливість їх забарвлення в 38 кольорів. Такі меблі підійдуть як хлопчикові, так і дівчинці.

Недоліки:

  • всі знають, що за якість треба платити, і дитяча Мелані Дизайн - не виняток. Її висока вартість продиктована натуральністю матеріалів, екологічною чистотою покриттів і скрупульозною роботою дизайнерів над кожною деталлю гарнітура.

На нашу думку, гарнітур Мелані Дизайн від ТМ Теремок – найвишуканіший. Це надійний і гідний варіант дитячих меблів в класичному стилі.

Крім представлених в рейтингу позицій ви також можете розглянути фото дитячих спалень на нашому сайті і, можливо, купити диван для дитячої кімнати, якщо вам не підходить варіант традиційних ліжок.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками. Ви можете бути впевнені, що всі меблі для дитячих, представлена на нашому сайті «Стиль і Комфорт», сертифіковані та відповідають стандартам якості, що пред'являються до дитячих меблів.

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12600
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4326
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3282
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3019