ТОП-10 дитяча кімната для хлопчика - рейтинг від стильних і комфортних

Сьогодні наш рейтинг присвячений дитячим меблям для хлопчика. Як ми вже говорили, вік хлопчика є головним критерієм для вибору меблів в його спальню, і тому наш рейтинг ми розділимо на три основні вікові групи.

Вікова група 3-8 років

У цьому віці дитина починає розуміти та чітко виявляти свої бажання в оформленні кімнати. Найпоширеніше побажання - купити ліжко-машинку.

Але є і такі малюки, які виберуть серед всіх машинок шведську стінку. У такому випадку досить буде поставити невеликий диван для дитячої кімнати, а основний простір залишити для активних ігор.

Словом, варіантів так само багато, як і дітей, і ми підібрали для вас найцікавіші.

Дитяча спальня Меридіан ТМ Ренесанс

Дитячі меблі Меридіан - це модульна система, яка дозволяє батькам створити для свого хлопчика функціональний та ергономічний простір. Головні переваги цього гарнітура - низька ціна і відмінна якість.

Каркаси і фасади виконані з високоякісного ЛДСП товщиною 16 мм виробництва SwissPan і Krono Україна. Всі контурні деталі стільниць і полиць, а також фасадні елементи спеціальним чином закромковані, що підвищує екологічну безпеку цих дитячих меблів. Всі зовнішні кути заокруглені.

Кольорові рішення дозволяють задовольнити потреби кожної дитини, адже крім двох стандартних кольорів «Екватор» та «Тропік», фасади виробів можуть бути виконані в будь-якому з запропонованих фабрикою кольорів.

Недоліки:

  • низька вартість елементів спальні досягається за рахунок спрощення фурнітури: петлі на фасадах без доводчиків, відсутні металеві рейлінги та опори.

Дитяча спальня S-клас ТМ Snite

Стильна та функціональна, ця дитяча є ідеальним рішенням для невеликої дитячої кімнати. Модельний ряд цих дитячих меблів складається з великої кількості блоків, які об'єднують в собі спальне місце, робочий стіл і зону для зберігання речей.

Таким чином можна укомплектувати необхідними елементами дитячу кімнату будь-яких, навіть самих мізерних розмірів.

Дитяча виконана з високоякісного ЛДСП 18 мм, всі торці оброблені ударостійкою ПВХ-плівкою.

Безліч варіантів забарвлень, від спокійної колірної гами і до яскравих контрастних кольорів, дозволяє врахувати темперамент будь-якої дитини і створити простір, в якому йому буде комфортно та затишно.

Недоліки:

  • єдиний недолік - матеріал виготовлення ЛДСП. Хоча це - спеціальне ЛДСП, дозволене до використання в дитячих меблях. Виробник підтверджує це своєю репутацією та всіма необхідними сертифікатами.

Дитяча спальня Форсаж ТМ Embawood

Спальня Форсаж - мрія кожного підростаючого Шумахера.

Ліжко-машинка для хлопчика Форсаж виконане з високоякісного пластику, оснащене буковими ламелями, а його заокруглені форми виключають можливість травмувати маленького шукача пригод.

У машинку вбудовані фари, які виконують функцію нічника, а ще вона видає різні звукові сигнали: сигналізація, рев мотора. У такій спальні ваша дитина відчує себе професійним гонщиком.

Всі інші елементи виконані з ЛДСП Кроноспан. Колір моделі - яскравий червоний.

Недоліки:

  • Головним недоліком цієї дитячої є висока вартість її ключового елементу - ліжка-машинки;
  • Невеликий модельний ряд;
  • Відсутність вибору ліжок обмежує ваші можливості, але завжди можна вийти з положення, і, якщо інші частини гарнітура вас цілком влаштовують, можна до них купити диван в дитячу кімнату.

Вікова група 8-14 років

Цей вік прийнято вважати перехідним. Хлопчик ще з величезним задоволенням грає в ігри, але в його житті вже з'являються певні обов'язки: навчання, прибирання в кімнаті. Тому виникає питання про розмежування ігор та обов'язків. Постарайтеся відокремити ігрову зону кімнати від навчальної: це допоможе вам підтримувати порядок не тільки в кімнаті, але і в голові дитини.

Дитяча спальня Наутілус ТМ Dimi

Якщо ваш син мріє стати капітаном далекого плавання, дитяча Наутілус створена для вас. Фрезерований штурвал і канатна драбина, рятувальні круги і хвилі - все це допоможе вашій дитині уявити себе на палубі справжнього корабля.

Стильний дизайн, привабливі варіанти колірних рішень і висока якість продукту підкорять ваше серце з першої секунди. Розглядаючи варіанти фото дитячих спалень для хлопчиків, ви навряд чи бачили щось настільки незвичайне.

Меблі виконані з ЛДСП класу Е1 і оснащені якісною фурнітурою від відомих виробників Blum і Hefele. Також за бажанням покупця всі елементи меблів можуть бути виконані з МДФ.

Все це дозволяє виробникові бути настільки впевненим у якості вироблених меблів, що гарантія на її експлуатацію становить 8 років.

Недоліки:

  • Яскрава стилізація під вітрильник, швидше за все, буде вже не актуальною, коли ваша дитина подорослішає, і ці меблі доведеться змінити.

Дитяча спальня Шато ТМ Country Corner

Ця дитяча виконана в неповторному і вишуканому стилі Прованс. Якщо ваш малюк - романтична, витончена натура, ці меблі створені для нього.

Матеріал виготовлення - масив ялини, покритий аквареллю і целюлозним лаком. Поверхні штучно зістарені, що надає цій дитячій особливого шарму та елегантності. Завдяки спеціальній обробці деревини ці меблі стійкі до будь-яких атмосферних впливів і механічних пошкоджень.

Недоліки:

  • У модельному ряді спальні представлене ​​лише одне ліжко - зі спальним місцем 1600х2000 мм;
  • Це меблі високого цінового сегмента, але як говоритися: «За якість треба платити». І будемо відверті, ця спальня того варта.

Дитяча спальня Диско від ТМ Ренесанс

Ця дитяча всім своїм виглядом доводить, що вона створена для неординарних особистостей.

Яскраві кольорові акценти створюють неповторну творчу атмосферу. При цьому основний спокійний тон меблів дозволить їм не набриднути вашій дитині, коли він підросте.

Приховані функціональні зони, вбудовані виробником в деякі елементи, дозволять дитині мати свої таємні скарбниці.

Меблі виготовлені з ЛДСП Kronospan з використанням кромки ABS і високоякісної фурнітури. Збірка елементів проводитися на основі прихованого кріплення.

Недоліки:

  • мабуть, єдиним недоліком є ​​матеріал виготовлення - ЛДСП, але він компенсується привабливістю цінової категорії. До того ж, виробник підтверджує екологічну чистоту цього матеріалу всіма необхідними сертифікатами.

Дитяча спальня Енімалс ТМ Dimi

Дитяча Енімалс створена для любителів світу природи і підкорює своєю легкістю і красою.

Стильні та витончені малюнки привернуть увагу не тільки школяра, але і задовольнять потреби юнака. Мінімалістичний стиль, в якому виконаний гарнітур, робить кімнату дуже вишуканою.

Фасади елементів гарнітура виготовлені з МДФ 19 мм, а корпус - з ДСП плити класу Е1. Також у виробництві меблів використовується ударостійка ПВХ-крайка і надійна фурнітура Blum і Hefele. Як і на будь-які інші меблі цього виробника, гарантійний термін на дитячу Енімалс становить 8 років.

Ваша дитина може сама вибрати не тільки колір меблів, але і тварин, які будуть зображені на фасадах виробів.

Недоліки:

  • глянцеві фасади виробів вимагають постійного прибирання, хоча це - ще один спосіб привчити вашого малюка до порядку та до певних обов'язків.

Вікова група старше 14 років

У цьому віці ваш, ще вчора маленький, чоловік стає вже дорослим юнаком. Він сповнений натхнення і ентузіазму і намагається втілювати свої ідеї в усьому. Дозвольте йому зробити це в своїй кімнаті, не без вашої участі, звичайно. Допоможіть йому створити креативний простір, який ніколи не набридне.

Дитяча спальня Лайн Дизайн від ТМ Snite

Ця дитяча створена для дітей з нестандартним мисленням під впливом графіки Роя Ліхтенштейна. Вона виконана в стилі фанк.

Особливістю стилю фанк є плавне перетікання одного елемента в інший, несподівані рішення і сильне емоційне враження від побаченого. Це меблі для молодих, емоційно відкритих людей.

Широкий перелік елементів дарує безліч варіантів організації простору. У модельному ряду дитячої є багато варіантів ліжок: стандартні ліжка з різними розмірами спального місця, двоярусні ліжка, ліжко з висувним механізмом для організації додаткового спального місця і варіант з висувними ящиками для зберігання постільних речей, ліжко-диван.

Різноманітність колірних рішень дозволить дитині створити свій індивідуальний інтер'єр та втілити в життя найсміливіші фантазії.

Фасади елементів виготовлені з МДФ товщиною 18 мм, а корпусу - з ДСП товщиною 18 мм. Всі деталі обклеєні ударостійкою ПВХ-крайкою.

Недоліки:

  • матеріал, з якого виготовлені корпуси елементів - ДСП.

Дитяча спальня Джой ТМ Snite

Це унікальні меблі для творчих і винахідливих дітей, вони ростуть разом з вашою дитиною. З безлічі елементів, як з конструктора Lego, ви можете зібрати абсолютно неповторну кімнату.

Фасади елементів можуть бути виконані в багатьох рішеннях: білий або сірий, з дзеркалом, з магнітною дошкою і навіть з дошкою для записів крейдою. Як бачите, все в цій кімнаті перетворюється в простір для творчості і самовираження дитини.

Корпуси елементів гарнітура виконані з ДСП завтовшки 18 мм класу Е1 кольору «Кремова модрина». У виготовленні фасадів використовується плита МДФ, пофарбована в білий або сірий кольори. Всі торці меблів оброблені ПФХ-плівкою, що запобігає випаровуванню формальдегідів і продовжує термін експлуатації виробу.

Недоліки:

  • в гарнітурі дитячої спальні Джой відсутнє стандартне ліжко, яке можна поставити окремо.

Дитяча спальня Лаунж ТМ MERX

Дитяча Лаунж - це не просто кімната. Це цілий незвіданий світ, придуманий саме для вашої дитини. Безліч різноманітних модулів і секцій дозволяє створювати унікальні комбінації.

Серія дитячих меблів Лаунж призначена для підлітків, але, при необхідності, з неї можна створити композицію і для дитини молодшого школьного віку. Така особливість робить ці меблі незамінним помічником для тих, хто хоче створити дитячу спальню на довгі роки.

З дорослішанням дитини вам не потрібно буде міняти меблі в її дитячій кімнаті, досить лише доповнити інтер'єр декількома новими елементами.

Меблі можуть бути виконані в різних цінових категоріях: пофарбовані, шпоновані або з ЛДСП. Кожен модуль серії можна укомплектувати фасадами різної структури і кольору: фарбований білий і матовий, глянцевий і фарбований в будь-який колір по системі RAL, структурний ДСП або шпон.

Всі модулі мають 3 розміри в глибину і 4 розміри у висоту. На особливу увагу заслуговують стелажі, які не тільки вмістять всі необхідні дрібниці, але й допоможуть зонувати простір.

Найширший модельний ряд дозволяє створити дитячу кімнату будь-яких розмірів і модифікацій.

Недоліки:

  • Єдиним недоліком дитячої Лаунж є її висока вартість, виправдана високим рівнем якості продукту.

На нашу думку, дитяча Лаунж від MERX - це кращий варіант спальні для хлопчика.

Крім представлених в цьому огляді дитячих кімнат для хлопчика, на нашому сайті є ще багато різноманітних варіантів спалень з дитячими ліжками-диванами та дитячими ліжками з підйомним механізмом.

Детальні описи товарів, фото дитячих спалень і професійні менеджери нашого call-центру допоможуть вам створити неповторний і захоплюючий світ для вашого хлопчика і зробити його дитинство незабутнім.

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12585
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4308
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3273
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3004