ТОП-10 дитяча кімната для дівчинки - рейтинг від стильних і комфортних

Представляємо вам наш традиційний рейтинг «ТОП-10 від стильних і комфортних». Сьогодні він допоможе тим, хто планує купити меблі в дитячу кімнату для дівчинки.

Цього разу ми вирішили не розділяти меблі за віковими групами, адже дівчатка - вони такі дівчатка. Скільки б років не було вашій дитині, вона завжди залишається принцесою.

На відміну від кімнати для хлопчика, інтер'єр дитячої для дівчинки можна розробити один раз і з роками лише допрацьовувати його, «освіжаючи» ремонт і додаючи окремі аксесуари і деталі.

10. Дитяча Ведмедик з букетом ТМ Вальтер

Це барвисті модульні дитячі меблі для вашої дівчинки. Широкий перелік елементів модельного ряду, продуманість кожного виробу і яскраві малюнки на фасадах забезпечать вашій дитині веселе і безтурботне проведення часу. Ця спальня подарує їй приємні дитячі спогади на все життя.

Зображення на меблях виконані на новітньому японському устаткуванні Epson. Вони надруковані за допомогою спеціальних пігментних чорнил. Це забезпечує не тільки якість друку і насиченість кольорів, а й безпеку для здоров'я малюка.

Малюнок важко пошкодити, тому що зверху він покритий спеціальною захисною плівкою. Вона дозволяє батькам не турбуватися: дитина не зможе подряпати фасад, а сліди від фломастерів з такого фасаду легко змиваються.

Головна особливість дитячої «Ведмедик з букетом» проявляється тоді, коли ваша дочка дорослішає. Малюнок можна зняти, і в результаті ви отримаєте красиві дорослі дитячі меблі для дівчинки, виконані в світлих тонах.

Недоліки:

  • Ці дитячі меблі виготовлені з ДСП. Цей недолік одночасно є і плюсом дитячої «Ведмедик з букетом», адже завдяки використанню ДСП ціна на дитячу «Ведмедик з букетом» настільки приваблива. До того ж, у виробництві використовується тільки ДСП класу емісії Е1, дозволене для дитячих меблів.

9. Дитяча Ассоль ТМ Санті

Спальня Ассоль - це втілення легкості та простоти. Ніжне оздоблення фасадів та м'які лінії меблів подарують вашій донечці комфорт та спокій, а надійність виконання і застосування фурнітури Hettich зроблять її експлуатацію дуже зручною.

Фасади виготовлені з плівкового МДФ з об'ємним візерунком. Меблі мають високий рівень міцності і зносостійкості: всі фасади кріпляться на мініфікси, а на задніх стінках шаф, комодів і тумб встановлені перемички посилення з ДСП.

Потрібно відзначити, що крім дитячих меблів Ассоль виробник Санті пропонує також «дорослий» варіант спальні Ассоль та однойменні меблі для вітальні. Це дозволяє доповнити дитячу кімнату більш дорослими елементами меблів - дуже актуально, коли дитяча кімната створюється вже не для маленької дівчинки, а для дівчини-підлітка.

Дитяча Ассоль виготовляються тільки світлого кольору, але, якщо вам хочеться мати більш темні меблі, то в асортименті виробника також присутній модельний ряд Ассоль Преміум колірних рішень "Муссель структура" (mussel в перекладі з англійської означає черепашка, мідія) і "структура графіт".

Головними перевагами дитячої Ассоль ТМ Санті є доступна ціна і дуже широкий модельний ряд (23 елемента).

Недоліки:

  • Корпус виготовлений з ДСП, але доступна ціна цього матеріалу і великий перелік елементів модельного ряду з лишком компенсують цей аспект.

8. Дитяча Вояж ТМ Аква Родос

Серед всіх фото спалень для дівчаток дитячі меблі Вояж від Аква Родос завжди привертають увагу відвідувачів. Це дитячий меблевий гарнітур з ідеальним дизайном для цінителів романтичної атмосфери та подорожей.

Корпус меблів виконаний з австрійського ДСП Egger, а фасади - з матеріалу, що імітує глибоку структуру дерева, від виробника Cleaf. Завдяки якісній фурнітурі Blum ці меблі будуть комфортними та зручним у використанні.

Потрібно відзначити, що ці три торгові марки: Egger, Cleaf і Blum - давно стали символом якості на європейському меблевому ринку.

Ніжна рожева колірна гамма дитячих меблів Вояж від Аква Родос напевно припаде до смаку вашій дитині. А якщо ви хочете внести додаткове колірне рішення в інтер'єр вашої дитячої, візьміть також кілька меблевих елементів з блакитною обробкою.

Недоліки:

  • Не дуже широкий модельний ряд.
  • Немає можливості виготовлення нестандартних виробів.
  • Гарнітур виконаний з ДСП.

Вже не в першій дитячій ми згадуємо про цей недолік, так як батьки, піклуючись про здоров'я дитини, віддають перевагу меблям з натурального дерева. Напевно, таке побажання теж «має право на життя». Однак екологічна чистота натурального дерева дуже залежить від місця його зростання. А ДСП Egger вважається стандартом якості в Європі.

7. Дитяча Melanie ТМ Теремок

Дитяча Мелані (Melanie) - один з найбільш елегантних представників дитячих меблів для дівчинки. Ці дитячі меблі виготовлені з дерева, пофарбовані фарбою на водній основі та покриті лаком. Цей гарнітур сміливо можна назвати одним з найбільш екологічних і безпечних для дітей.

Насправді, мова йде про цілі три серії: Мелані, Мелані Плюс і Мелані Дизайн (Melanie, Melanie Plus і Melanie Desigh).

Серія Мелані (Melanie) є базовою і виготовляється тільки в білому кольорі. Ліжка, стільниці, плінтуси та фасади виробів серії виготовлені з натурального дерева, а корпус – з ДСП, покритого шпоном.

Серія Мелані Плюс (Melanie Plus) є розширеною версією попередньої серії. Всі елементи дитячих меблів Мелані Плюс, включаючи корпуси виробів, повністю виготовлені з дерева.

Додатковий плюс - можливість вибору колірного рішення: 9 дуже ефектних відтінків від пастельно-рожевого до яскраво-синього. Фантазії вашої дівчинки буде де розгулятися.

Серія Мелані Дизайн (Melanie Desigh) - найновіша розробка. Вона виділяється більш широким вибором елементів та кольоровою гамою з 38 кольорів.

Недоліки:

  • Як ви вже здогадалися, це - не найдешевші меблі. Їхня вартість обґрунтована натуральністю матеріалу, з якого вони виготовлені, та екологічністю покриттів.

6. Дитяча Романс ТМ Country Corner

Вивчаючи фото дитячих спалень для дівчаток, батьки не можуть не звернути увагу на дитячу Романс від відомої французької торгової марки Country Corner. Саме так більшість батьків уявляє собі кімнату для улюбленої принцеси.

У дитячій Романс гармонійно поєдналися класичний дизайн з відчуттям великої та затишної дитячої кімнати в сільському будинку. Якщо ви хочете купити дитячі меблі для дівчинки - романтичної натури, обов'язково зверніть увагу на цей гарнітур.

Меблі виготовлені з масиву ялини, деякі елементи зроблені з МДФ.

Широкий модельний ряд дозволить задовольнити будь-які побажання, до того ж торгова марка Country Corner також виробляє однойменні меблі для «дорослих» спалень та віталень. Коли ваша малеча підросте, ви зможете доповнити її кімнату іншими елементами, і у вас вийде прекрасна спальня для юної жінки.

Недоліки:

  • Як у всіх красивих і високоякісних виробів, у цій дитячій є своя ціна, і вона досить висока.

5. Дитяча Міс Флауер ТМ Аква Родос

Це неймовірно ніжна та вишукана спальня для дівчинки. Виконана в стилі французького кантрі, вона створить куточок комфорту для вашої принцеси. Яка дівчинка не мріє спати в ліжку з балдахіном? Дитяча Міс Флауер втілить цю мрію в реальність.

У модельному ряду також присутнє ліжко-диван для дівчинки з захисним бортиком, на якому ваша юна спокусниця зможе спати з найменшого віку і до юнацьких років.

Меблі виконані з ДСП Egger пастельного кремового кольору, прикрашені порцеляновими ручками і декоративними накладками з натурального дерева.

Петлі з газовими доводчиками, направляючі повного висунення відомої австрійської фірми Blum і ролики висувної ніші з гумовим покриттям забезпечують максимально комфортне і довговічне використання дитячих меблів Міс Флауер від Аква Родос.

Недоліки:

  • елементи гарнітура виконані з ДСП. Але, з іншого боку, саме завдяки використанню ДСП дитяча Міс Флауер цілком доступна за ціною. Варто відзначити, що ДСП Egger відповідає всім санітарним та екологічним нормам, і його можна використовувати у виробництві меблів для дитячих.

4. Дитяча Прованс ТМ Ренесанс

Серія дитячих меблів Прованс - це дивовижне поєднання краси і елегантності в дівочій дитячій. Ці меблі подарують вашій принцесі комфорт і відчуття неповторної атмосфери південного узбережжя Франції.

Корпуси меблів виконані зі зрощеного ДСП Egger австрійського виробництва товщиною 26 мм, а фасади - з МДФ виробництва Туреччини. Меблі зручні у використанні, так як оснащені фурнітурою Blum з сиcтемою амортизації Blumotion.

Всі м'які елементи виконані з бархатистої тканини «Флок». Тканина легко чиститься і має стійкість до бруду та вологи.

Дитячі меблі Прованс від Ренесанс можуть бути виконані в декількох кольорах: білий, береза, дуб Сонома, горіх і венге. Також меблі можуть бути виконані з обробкою шебби шик (штучно зістарені).

У модельному ряду дитячої Прованс є дуже милий туалетний столик для дівчинки, який обов'язково припаде до душі юній модниці. Найширший вибір елементів дозволить організувати унікальну дитячу кімнату будь-яких розмірів.

Недоліки:

  • практично немає. Хіба що стандартне зауваження, що меблі зроблені з ДСП. Виробник надає сертифікати, що підтверджують екологічну безпеку меблів.

3. Дитяча Білосніжка ТМ Снайт

Дитяча Білосніжка - казковий світ маленької принцеси. Ці меблі ідеально підійдуть дівчинці з витонченою натурою.

Ретельно продумані деталі, плавні лінії та вишуканий текстиль абсолютно чітко підкреслюють королівський статус панянки, яка живе в цій кімнаті.

Неймовірної краси ліжка, плетений кошик з лози, подушки, валики та килимки гармонійно поєднуються і створюють унікальний світ.

Корпуси меблів виконані з ДСП «Б’янка» товщиною 18 мм. Фасади виготовлені з рамкового МДФ, пофарбованого в білий матовий колір. Всі деталі меблів оброблені ударостійкою кромкою ПВХ «Гасінда» виробництва Австрії.

Недоліки:

  • це справжня кімната принцеси, і коли ваша малеча стане королевою, швидше за все, вам доведеться замінити меблі в її будуарі.

2. Дитяча Рів'єра ТМ MERX

Ніжна та чарівна дитяча в стилі Прованс, яка перенесе вас в теплу атмосферу південного узбережжя Франції.

Дитяча Рів'єра дає величезний простір для фантазії в облаштуванні кімнати для вашої дитини. Модельний ряд - дуже широкий, до того ж можна доповнити інтер'єр дитячої окремими елементами з серій вітальні та «дорослої» спальні.

Головними перевагами дитячої Рів'єра є не тільки її краса та аристократичність, а й можливість у майбутньому використовувати ці меблі для оформлення як кімнати для вже дорослої дитини, так і гостьової спальні.

Меблі виконані з масиву дерева в кольорі слонова кістка і штучно зістарені. Вони екологічно чисті, гіпоалергенні, легкі та комфортні у використанні  та прибиранні.

Недоліки:

  • це меблі з дорогого сегмента, але варто відзначити, що з часом вони не втратять своєї актуальності. Це меблі, які прослужать вам все життя і навіть придбають статус «сімейної реліквії».

1. Дитяча Прованс ТМ Dimi

Спальня Прованс - оригінальний гарнітур, виконаний в однойменному стилі французького кантрі.

Корпус спальні виготовлений з ЛДСП класу Е1, фасади, цоколі й карнизи - з пофарбованого МДФ. Є можливість вибору кольору цоколів та карнизів, які ідеально поєднуються з романтичним білим кольором основних елементів.

Неймовірно ефектні шафи та навісні полиці у цієї моделі, адже замість скла в них використовуються ефектні тканинні шторки з малюнком, характерним для стилю прованс.

Термін гарантійного обслуговування меблів становить 8 років, що говорить про високий рівень надійності меблів.

Недоліки:

  • корпус меблів виготовлений з ДСП, що з одного боку, не вписується в поняття істинного стилю прованс, але, з іншого боку, дозволяє українському споживачеві насолодитися романтикою французької Рив'єри за цілком прийнятну ціну.

На нашу думку, дитяча Прованс від Dimi - кращий варіант дитячої для маленької принцеси.

Крім представлених в рейтингу гарнітурів, на сайті «Стиль і Комфорт» ви знайдете безліч інших варіантів дитячих для дівчаток різних вікових категорій та характерів. Якщо ваша юна шукачка пригод мріє про ліжко-машинку для дівчинки або навіть ліжечко-карету - ми будемо раді запропонувати вам широкий вибір на будь-який смак та колір.

На всю продукцію є відповідні сертифікати, тому ви можете бути впевнені в якості та екологічній чистоті меблів, придбаних у нас.

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12538
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4259
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3246
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

2983