Спальні - новинки 2018 року

Спальні-новинки 2018 року

Початок березня - це перші струмочки, перша мімоза, солодко пахнуть тюльпани та гіацинти... Святкувати 8 березня саме Міжнародний жіночий день - питання спірне. Але який жінці не хочеться квітів, подарунків та приємних слів і в цей день, і завжди?

Рання весна прекрасна як жінка. А ви знаєте, що і зовнішній вигляд, і самопочуття жінки залежить від якості її сну. Хронічне недосипання призводить до погіршення роботи головного мозку і, як наслідок, підвищує ризик деменції, знижує імунітет, підвищує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, діабету і ожиріння. А настрій жінки, яка не виспалась, робить її дуже небезпечною для оточуючих.

Хороший сон залежить від багатьох факторів, але зручна і комфортна спальня - один з найголовніших. Якщо жінці приємно перебувати в її спальні, якщо в своїй спальні вона може розслабитися, якщо в цій спальні їй все подобається і нічого не дратує... Погодьтеся, в такій спальні жінці присняться найсолодші сни.

Ми пропонуємо вам огляд спалень - новинок 2018 року.

Почнемо з найсучасніших моделей, але і для любителів класики знайдеться багато цікавого.

Спальня Gallery ТМ MERX

Спальня Gallery - відмінна знахідка для тих, хто хотів би оформити свою спальню в стилях high tech і industrial. Одночасно стильна та ніжна, вона дозволяє створити емоційний інтер'єр, в якому буде дуже комфортно його власниці.

Потрібно відзначити, що у компанії MERX є ще вітальня Gallery в пару до даної спальні. І це вирішує безліч завдань. Наприклад, ви можете використовувати стелажі з вітальні, щоб створити невелику бібліотеку в спальні, або, навпаки, комод зі спальні доповнить та прикрасить вітальню.

Зверніть увагу на технічні характеристики цієї спальні: всі ящики виготовлені з фанери і укомплектовані системою напрямних прихованого монтажу TANDEM (BLUM, Австрія). Спальня виготовляється в наймодніших кольорах 2018 року: білий, попелястий, сизий, антрацит.

Спальня Moderno ТМ MERX

Ще одна тенденція сучасного інтер'єру - використання неприкрашеного дерева. Тепер ми бачимо його натуральність: сучки та перепади структури, і, повірте, це дуже стильно та красиво. Якщо ви - прихильник скандинавського стилю (друга назва - екостиль), то спальня Moderno - знахідка для вас. Прозорий лак тільки підкреслює її красу.

Модельний ряд спальні Moderno дуже широкий: крім ліжок зі спальним місцем 2000 * 1600 і 2000 * 1800 мм з коробом для зберігання білизни або без нього, в лінії присутні 4 варіанти туалетних столиків, 2 види комодів, шафи–купе та шафи з розпашними дверима.

І чудовий сюрприз для любителів кольору: компанія MERX в спальні Moderno пропонує прозорий лак чотирьох відтінків: «дуб лофт», «горіх», «шампань» і «мокко». Залежно від ваших симпатій ви можете вибрати більш світлий або більш темний варіант - структуру дерева чудово видно при будь-якому з цих варіантів забарвлення.

Спальня Life ТМ MERX

Life - це життя, спокійне або активне, насичене або врівноважене, але завжди позитивне. Саме з таким настроєм була розроблена спальня Life ТМ MERX.

У цій спальні спокійні колірні рішення (теж білий, попелястий, сизий та антрацит) доповнені брутальністю металу (колір - антрацит, структура - шорстка) і натуральністю внутрішніх елементів (фанера, прозорий лак).

Спальня дуже функціональна. І сьогодні, напевно, це єдина модель, в якій покупцям на вибір пропонуються м'яке і звичайне ліжко, виконані в одному стилі. Ще один бонус - вибір між окремо розташованими тумбами і вмонтованими в узголів’я.

Як завжди у MERX, ящики укомплектовані напрямними TANDEM (BLUM, Австрія), а фасади встановлені на петлях CLIP top BLUMOTION. Ручки - від Roberto Marella (Італія).

Спальня Кристал ТМ Аква Родос

Ця спальня вийшла на український меблевий ринок в самому кінці 2017 року, але вже викликала і емоції, і захоплення.

Перше - це колір. Дизайнери Аква Родос ризикнули відійти від перевірених стандартів і запропонували ринку спальню світлу, але не білу. Приємний бежевий колір виявився дуже вдалим та правильним в спальні. Лаковане покриття відрізняється дуже високою якістю - італійські обладнання та технологія, фарби "ICA", високий глянець.

Друге - технологічність меблів. Що б не говорили, але гаджети щільно увійшли в наше життя, і той, хто говорить, що не читає з планшета або з телефону в ліжку, той лукавить. Додаткова опція спальні Кристал - 2 USB-роз'єму "Furnika" (Польща), вбудовані в узголів'я. Це - дуже зручне рішення для зарядки мобільного телефону або планшета.

У виробництві меблів використовується ДСП "Kronospan", фасади зроблені з МДФ "Egger" (Австрія), узголів'я обтягнуте екошкірою виробництва Бельгія.

Спальня Сан Ремо білий глянець ТМ Аква Родос

Спальня Сан Ремо білий глянець у ТМ Аква Родос - це ремейк популярної моделі 2016 року -  спальні Сан Ремо сосна. Модель полюбилася покупцям, але в процесі маркетингових досліджень були виявлені наступні побажання: альтернативне колірне рішення - глянцеве покриття білого кольору і шафа з дзеркальним фасадом.

Виробник пішов назустріч своїм споживачам і представив модель Сан Ремо білий глянець. Чим ще цікава ця модель? По-перше, високим м'яким узголів'ям: тепер в ліжку комфортно не тільки спати, а й читати, снідати або дивитися телевізор. По-друге, дизайнери Аква Родос при створенні цієї спальні знайшли тонку грань між класичним та сучасним дизайном, і тепер, в залежності від загального дизайнерського рішення, спальня Сан Ремо відмінно впишеться як в класику, так і в модерн.

До речі, спальня Сан Ремо сосна зараз, як і раніше,  дуже популярна у покупців: світле покриття зі структурою дерева.

Спальня Севілья Топ Меблі

Компанія Топ Меблі вивела на ринок свою нову торгову марку Топ Арт - класичні меблі власного українського виробництва. Є кілька колекцій різних напрямків класичного стилю: від бароко і до британського колоніального.

І якщо спальні Анабель і Олівія, моделі 2016 року, вже давно стали популярними, то спальня Севілья - новинка 2018 року. Як і попередня спальня, ця модель - на межі класики і сучасності.

Для покриття поверхонь виробів спальні Севілья використовуються тільки натуральні лаки та фарби на водній основі, матеріал - масив дерева.

Спальня Білосніжка ТМ Snite

Ця спальня - реінкарнація найпопулярніших дитячих меблів від ТМ Snite - дитячої колекції «Білосніжка». Мами, вибравши такі меблі для своєї дочки, задаються питанням: «А чому для дорослих немає такої краси?».

Компанія Snite побачила цю проблему і запропонувала рішення: тепер є ще й спальня «Білосніжка». Від свого прототипу спальня взяла тільки краще: вишукані форми, різьблений декор і стильний текстиль.

Але з'явилися «дорослі» ліжка з розміром спального місця 160 * 200 і 180 * 200 см, різноманітні комоди та шафи.

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12600
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4326
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3282
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3019