Поради Діда Мороза: як створити кімнату принцеси?

От що цікаво - хлопчики і дівчатка дорослішають абсолютно по-різному.

Дорослішання хлопчиків проходить за маршрутом немовля-дитина-підліток-юнак, і на кожному етапі маленькому чоловікові важливо підкреслити ступінь свого дорослішання в усьому, в тому числі і в меблях. Якщо ваш 3-річний чоловік хоче спати виключно в ліжечку-машинці, то в 15 років підліток від такого ліжка категорично відмовиться, адже він - вже не дитина.

Але якщо говорити про дівчаток, то тут все набагато простіше: дівчинці будь-якого віку завжди хочеться відчувати себе принцесою.

 У минулій статті ми вже почали розмову про дитячі меблі. Сьогодні ми розповімо про те, як підібрати дитячі меблі для вашої маленької принцеси.

«Зніміть це негайно», або чого не має бути в дівочій дитячій

При виборі меблів в спальну кімнату дівчинки головне - не прив'язуватися до улюблених мультиплікаційних героїв. Адже на зміну Кітті приходить Русалочка, а потім на екрани виходить чергова казка з новими дійовими особами.

Тому категорично не рекомендуємо вибирати в дитячу кімнату меблі, на яких вже зображені будь-які мультиплікаційні персонажі. По-перше, це обмежує фантазію дитини. А, по-друге, вже через рік ваша красуня подорослішає, і ці герої перестануть бути їй цікаві.

Тому присутність улюблених персонажів краще забезпечити іграшками та аксесуарами. Ці предмети за потреби легко замінити, і ваша дитяча кімната завжди буде відображати інтереси її власниці.

Дитяча Прованс від ТМ Ренесанс - ідеальне втілення стилю Прованс в дівочій дитячій

Прованс - як багато в цьому стилі...

Ми рекомендуємо створювати дитячу кімнату для дівчинки в світлих, спокійних тонах. Тут будуть доречні натуральні матеріали і текстиль пастельних тонів. Ніжна колірна палітра забезпечить простір для фантазії.

Як найкраще в дитячу кімнату для дівчинки підійде стиль Прованс.

Дитяча Melanie Plus від ТМ Теремок - вишукані меблі з натурального дерева для маленької принцеси

Зверніть увагу на однойменні дитячі меблі від ТМ Ренесанс. Це унікальне поєднання елегантності, якості виконання та ціни. Виробник дає можливість вибору кольору корпусу та фасадів, а також тканини для декорування окремих елементів. Двоярусні ліжка дозволять втілити мрії відразу двох сестричок або подарують вашій дитині можливість запрошувати кращу подругу на нічні розмови. При необхідності, меблі в цій серії можуть бути виготовлені ​​за індивідуальними розмірами.

Якщо ви хочете дитячу з натурального дерева, то колекція дитячих меблів Melanie Plus від ТМ Теремок створена саме для Вас. Ці дерев'яні меблі покриті лаком на водній основі, що забезпечує їхню екологічну чистоту. Елементи колекції можуть бути пофарбовані не тільки в традиційний білий колір, виробник пропонує вам кілька варіантів яскравих колірних рішень.

Дитяча Міс Флауер від ТМ Аква Родос прищепить маленькій красуні почуття стилю і розуміння істинної краси

Дитяча Міс Флауер від ТМ Аква Родос - ще один ефектний представник французького кантрі. Пастельні тони і квіткові мотиви створять особливу романтичну атмосферу в кімнаті. Ваша дівчинка зможе не тільки добре відпочити в своїй дитячій, а й спокійно зайнятися улюбленою справою. Великий вибір елементів дозволить стильно оформити інтер'єр навіть для самої примхливої ​​принцеси.

Дитяча Вояж від ТМ Аква Родос занурить дитину в світ пригод та подорожей. У той же час м'які та приємні кольори цих меблів створять романтичну та витончену атмосферу, яка необхідна для кімнати дівчинки. Якісні фурнітура, матеріали корпусу та фасадів дозволять цим дитячим меблям радувати вас і вашу дівчинку багато років.

Ще ніколи подорожі лабіринтами фантазій не були такими захоплюючими, як разом з дитячими меблями Вояж від ТМ Аква Родос

Дитяча Рів'єра від провідного українського виробника меблів MERX - це величезний вибір меблевих елементів для дітей самого різного віку. Такі меблі будуть доречні як в дитячій 10-річної фантазерки, так і в кімнаті 20-річної дорослої красуні.

Як бачите, на нашому сайті ви з легкістю підберете меблі для спальної кімнати вашої донечки. Подаруйте їй найважливіше - батьківську любов і звання справжньої принцеси!

Дитяча Рів'єра від ТМ MERX - красива і стильна кімната для майбутньої королеви

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12599
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4326
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3282
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3019