Шлях до серця жінки лежить через меблі в спальню

Ця заява може здатися вам занадто гучною, але ви здивуєтеся, дізнавшись, наскільки меблі та інтер'єр спальні впливають на інтимну сторону відносин.

Якість спальні як місця для сну дуже впливає на якість людського життя в цілому. Причому не тільки тих людей, хто саме в цій спальні спить, але й на їх оточення.

Адже, погодьтеся, батьки, що добре виспалися, дуже терплячі та стійкі до дитячих примх. А, наприклад, керівник, який не виспався і страждає головним болем з цієї причини, стане справжнім «головним болем» для своїх підлеглих.

Так ось, про організацію спальні... Всім давно відомий факт, що шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок, тобто через кухню.

А ось як прокласти заповітну доріжку до серця жінки? У нас є для вас відповідь. Звичайно, через спальню: стильну, красиву та функціональну.

Як вибрати меблі для спальні?

Сьогодні ми поговоримо про те, як урізноманітнити і поліпшити життя за допомогою вибору меблів для спальні.

Головний критерій у створенні затишного і комфортного простору - це гармонія. І перше, що варто продумати - це колірне рішення. Вченими давно доведений вплив кольору навколишнього інтер'єру на інтимне життя.

Наприклад, спальня, в якій переважають фіолетові та червоні кольори, привнесе у ваше життя бурю емоцій та допоможе створити дійсно спекотну атмосферу. Це ідеальний варіант для тих, кому не вистачає пристрасті та активності.

Спальня Карат, ТМ Аква Родос: прокидатися в такій спальні - одне задоволення і маса енергії на майбутній день

Ми в жодному разі не закликаємо вас купити меблі в спальню червоного або фіолетового кольору, які через пару місяців дратуватимуть вас своїми яскравими кольорами. Ми рекомендуємо купити спальню з яскравими акцентами і додати в життя нові відтінки.

Цінителям ніжності та спокою варто звернути увагу на м'які, пастельні тони: блакитний або рожевий. Це наповнить ваше життя умиротворенням, допоможе розслабитися і зняти напругу після робочого дня.

Трохи приборкати бурхливі пристрасті допоможе спальня в зелених, сірих чи бежевих тонах.

Також важлива кількість поєднуваних кольорів в інтер'єрі спальні. Для пар, які зовсім недавно вступили у відносини, підійдуть спальні з безліччю кольорів та відтінків. Для пар з більш тривалим стажем ідеальним стане поєднання в спальні двох або максимум трьох кольорів.

Ліжко Амур, ТМ Embawood: яскрава, незвичайна ліжко відмінно підійде для молодої сім'ї і створить позитивний настрій в спальні

Меблі для спальні – яким віддати перевагу?

Спальня - одне з головних приміщень домашнього простору. Більше третини людського життя проходить саме тут. У спальні ми відновлюємо сили, насолоджуємося відпочинком, задаємо ритм сімейного побуту і створюємо нове життя.

Тому, якщо ви хочете змінити ваше життя або побудувати нове, почніть зі спальні. Створіть новий інтер'єр, купіть меблі в спальню, але обов'язково підійдіть до цього питання творчо та з особливою увагою.

Ліжко - це серце спальні, тому вибір варто починати саме з нього, а вже потім підбирати до нього всі супутні елементи.

Спальня Бельведер Нова, ТМ MERX: світлі меблі і бірюзова стіна. Чи не правда, така спальня наводить на думку про море?

Як правило, спальні гарнітури складаються з ліжка з тумбочками, комода та шафи, але нові віяння в архітектурі та дизайні інтер'єру давно показали нам нестандартні варіанти рішень.

Сьогоднішні спальні наповнюють дзеркалами, туалетними столиками і трельяжами. Всі елементи можуть бути частиною одного гарнітура або ж підібрані з різних, гармонійно поєднаних між собою серій.

Сьогоднішні виробники меблів ні в чому не обмежують свого покупця.

Враховувати необхідно не тільки зовнішню естетичність, але і якість виконання, а також екологічну чистоту матеріалів, з яких виготовлений спальний гарнітур.

Спальня Лючія світла, ТМ Neman: рожеві штори і світлі меблі із золотистим оздобленням роблять цю спальню виключно ніжною

Приймаючи рішення купити корпусні меблі для спальні в нашому інтернет-магазині, ви робите вибір на користь якості та естетики. Адже усі товари, представлені на нашому сайті, сертифіковані та виготовлені з екологічно чистих матеріалів. Ми прагнемо зробити ваше життя стильним та комфортним.

І останнє, але найголовніше. Пам'ятайте, спальня - це маленький світ, який належить тільки вам. Створіть свій куточок раю і будьте щасливі.

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12591
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4316
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3279
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3010