Передпокій - перше враження вашого будинку. Як його не зіпсувати?

Хто з нас не чув про те, що «зустрічають по одягу»... Безумовно, інша частина фрази каже, що «проводжають по розуму». Але ось у чому питання: наскільки розумною є людина, що виглядає неадекватно події / погоді / своєму соціальному статусові?

Тут не так легко знайти правильну відповідь. Але наша думка: розумна та інтелігентна людина завжди буде одягнена відповідно заходу, на який вона зібралася. Стильно, акуратно та елегантно.

Здавалося б, до чого ці міркування про одяг на меблевому сайті? Все просто. Якщо наш одяг - головна складова першого враження про нас, то і передпокій - це перше враження про будинок.
Пропонуємо вам докладніше розібратися, які меблі оптимально підійдуть у ваш передпокій. А ще ми поговоримо про те, якому дизайну передпокою віддати перевагу.

Передпокій Стокгольм ТМ Domini

Чотири найпоширеніших типів передпокоїв

Всі меблі для передпокою можна розділити на чотири групи в залежності від форми та розмірів вашого коридору.

Якщо у вас - великий квадратний передпокій, замисліться про придбання кутової шафи для одягу. Така шафа дуже містка, до того ж вона зовсім не виглядає громіздкою. Додайте у комплект до кутової шафи тумбу для взуття та відкриту вішалку, і дуже зручний передпокій готовий.

Зворотна ситуація - маленький передпокій, про який кажуть: «Не розвернутися!» В цьому випадку шаф краще уникати взагалі. Лише відкрита вішалка та обов'язково велике дзеркало. Завдяки наявності дзеркала на всю стіну передпокій одразу ж виглядатиме просторішим.

Передпокій Престиж слонова кістка ТМ MERX

Шафа-купе в передпокій давно вже завоювала серця українців. Сама назва шафи каже про те, що її двері відчиняються наче двері в купе у залізничному вагоні. Такий тип відкривання економить чимало місця, а дзеркальні фасади роблять шафу-купе візуально меншою, а передпокій - просторішим.

І, нарешті, в передпокої, виконаному в класичному стилі, найкраще встановити розсувні шафи.

Передпокій Європейський ВТ-3902 ТМ Комфорт-Меблі

Інтер'єр передпокою

Розробляючи інтер'єр вашого передпокою, необхідно враховувати три фактори: зовнішній вигляд, зручність в експлуатації та надійність.

Обираючи шафу в передпокій, віддайте перевагу моделі, що відповідає загальному стилю вашого житла. Якщо ваш передпокій - не окреме приміщення, а об'єднаний простір з вітальнею чи кухнею, обирайте в нього меблі з того ж модельного ряду, що й у інші кімнати. Або хоча б максимально схожі.

Передпокій Монблан береза ТМ Санті

Безумовно, іноді поєднання передпокою в стилі лофт може створити цікавий контраст з вітальнею у стилі неокласика, але частіше таке неспівпадіння стилів викликає подив.

Зручність в експлуатації - це наскільки вам буде зручно користуватися вашим передпокоєм. По можливості, намагайтеся обирати багатофункціональні елементи меблів.

Передпокій Індра ТМ Domini

Наприклад, тумба для взуття може використовуватися одночасно як лавка для взування, а ящик в її конструкції буде дуже зручним для зберігання кремів і щіток для взуття.

Навісна відкрита вішалка дозволяє розмістити на ній стільки ж одягу, що й та, що стоїть окремо. А ось місця вона займає в рази менше.

Дзеркальні фасади шафи забезпечують вас чудовим ростовим дзеркалом, яке ще й не потребує окремого місця.

Передпокій Софт ВТ-3912 ТМ Комфорт-Меблі

Надійність вашого передпокою забезпечується його якістю. Чим вища якість меблів, які ви купуєте, тим довше ці меблі вам служитимуть. Тому перед тим, як купити передпокій, обов'язково уважно вивчіть увесь пакет документів і сертифікатів, що надається вам, почитайте відгуки, розпитайте знайомих...

Повірте, що ретельне продумування меблів у передпокій і вивчення всіх аспектів цього вибору - запорука придбання гарних, зручних і надійних меблів, що служитимуть вам багато років.

Передпокій Софт ВТ-3930 ТМ Комфорт-Меблі

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12546
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4265
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3248
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

2987