Пишемо листа Діду Морозу: Як правильно вибрати подарунок своїй дитині?

Нічні вітрини мерехтять вогниками, і на душі відразу стає тепло, затишно та чарівно. До нас поспішає новорічна казка з ялинкою, хлопавками, бенгальськими вогнями і, звичайно ж, подарунками.

Сьогодні ми поговоримо про те, як правильно підібрати подарунки для тих, хто все ще вірить в новорічні дива і з нетерпінням чекає Діда Мороза. Що подарувати дитині на Новий рік, щоб забезпечити їй незабутні радісні враження на довгий час?

Цукерки, іграшки або одяг, або знову нічого цікавого?

Багато хто обере перевірений варіант - солодощі. Звичайно, ваша дитина буде рада такому подарунку. Але, на жаль, не довго: через пару днів цукерки будуть з'їдені та забуті.

Другий варіант - іграшка. Теж традиційний подарунок, але, повірте, рідні і друзі обов'язково скористаються цим прийомом, і після новорічних свят кімната вашої дитини буде заповнена зайчиками, ведмедиками, паровозиками та іншими представниками іграшкового світу.

Можна спробувати піти більш практичним шляхом і подарувати дитині одяг. Однак, якщо це не костюм Людини-павука, або хоча б Супермена, то такий одяг вже не входить в ранг  подарунків, і автоматично стає звичним явищем - покупкою, інтерес до якої втрачається вже на наступний день.

Так що ж подарувати малюкові? Дуже непоганий варіант, одночасно ефектний подарунок для дитини і вирішення багатьох проблем для його батьків, - це ліжко-машинка. Хто в дитинстві не мріяв про таке фантастичне ліжко?

Ліжечко Форсаж від Embawood - втілення найсміливіших фантазій

Ліжка-машинки - якими вони бувають?

Перш за все, такі ліжка - це велика підмога для батьків.

Якщо необхідно навчити дитину спати не з вами, а у власному ліжку, то ліжка-машинки допоможуть зробити це без додаткового стресу для малюка. Вкладатися спати в ліжко-машинку - все одно що грати, тому малюк без проблем погоджується на цю дію.

А тепер давайте подивимося, які ліжка-машинки представлені сьогодні на українському меблевому ринку.

Ліжечко Суперкар від Ренесанс - ідеальне рішення для маленької дитини

Ліжко Форсаж від Embawood - найяскравіший представник цього напрямку. Таке ліжко відразу завоює серце маленького гонщика. Тут є все: підсвічування фар, гарчить звук мотора, вмикається сигналізація,є пульт дистанційного керування і повноцінне спальне місце (900 * 1900), здатне вмістити навіть папу, який обов'язково теж буде вражений цією гоночною машиною.

Якщо Вам здається, що ваша дитина занадто активна для вищезазначеної моделі і, швидше за все, не зможе в ній заснути, не менш цікавий варіант - ліжко Суперкар від Ренесанс. Великий плюс цієї моделі - безліч колірних рішень і кілька розмірів спального місця. Це дозволить вам підібрати такі колір і розмір ліжка, які вам максимально підходять. Зверніть увагу, що ліжко Суперкар оснащене висувними ящиками - це незамінна річ для зберігання іграшок.

Ліжечко Кабріолет-Машинка від Ренесанс - ідеальна комбінація для ігор і сну

Якщо юних спортсменів-гонщиків у вашій родині двоє, то оптимальним рішенням стане двох'ярусне ліжечко Кабріолет-Машинка від Ренесанс. Воно буде захоплюючим подарунком і з легкістю стане майданчиком для ігор.

А як бути, якщо ваш малюк мріє бути не гонщиком, а поліцейським? На нашому сайті представлене ​​ліжечко Поліція від Dimi. Особливістю даної моделі буде наявність підйомного механізму. Ніша під ним вмістить всіх представників злочинного світу або речі вашого законослухняного домочадця.

Ліжечко Поліція від Dimi злякає будь-якого злочинця

Якщо інтер'єр дитячої кімнати виконаний в світлих, пастельних тонах, то ідеальним рішенням стане ліжко-машинка Лондон від Dimi. Воно виконане в оригінальному стилі, що імітує старий англійський автомобіль, що саме по собі має на увазі стриманість і благородство Англії.

Вибір ліжечок-машинок на нашому сайті дуже широкий і здатний задовольнити навіть найнеймовірніші фантазії малюків і вимогливі бажання батьків. Подаруйте вашим дітям яскраві миті, і вони надовго запам'ятають цей Новий рік.

Ліжечко Лондон від Dimi вражає своїм стилем і витонченістю

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12605
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4334
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3288
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3023