Модні тенденції в м'яких меблях у 2019 році

Настав час замінити стары м'які меблі? Створюєте інтер'єр нової квартири та хочете вибрати актуальні моделі дивана та крісел? Тоді вам буде дуже корисною ця стаття, в якій ми обговоримо головні модні тенденції в м'яких меблів у 2019 році.

Стриманий чи яскравий - диван який кольору віддати перевагу?

Почнемо з колірної гами. Швидше за все, ви вже визначилися із загальним колірним рішенням кімнати, в якій хочете розмістити нові дивани та крісла. Якого кольору вони мають бути? У сучасному дизайні перевага віддається насиченим відтінкам, при цьому дуже різноманітним. Ніщо не завадить вам знайти ультрамодні за кольором диван або м'який куточок, що гармонійно впишуться в ваш існуючий інтер'єр.

Отже, які кольори знаходяться на піку моди в 2019 році? Головним кольором поточного року названий PANTONE 16-1546 Living Coral (Живий Корал). Цей яскравий, позитивний і теплий відтінок встиг проникнути в усі сфери нашого життя, починаючи з одягу та закінчуючи оформленням інтер'єру. Якщо внутрішнє оздоблення вашої вітальні, кабінету чи іншого приміщення виконане в теплій колірній гамі, то диван з оббивкою коралового кольору стане ефектним рішенням. Як правильно використовувати колір «Живий корал» в інтер'єрі - відповідь на це питання прочитайте в нашій статті.

Диван Ральф кутовий від ТМ MERX

Однак корал не завжди поєднується з нейтральними відтінками. Якщо ваш інтер'єр - саме такий, зверніть увагу на інші модні відтінки 2019 року: колір Night Watch «Нічний дозор» - вибір PPG ​​Industries, США, найбільшого постачальника фарб і покриттів, і колір Blueprint S470-5 - «вишуканий синій колір з достатньою кількістю глибини та яскравості» від The ​​Home Depot, США.

Ці насичені та глибокі відтінки прекрасно виглядатимуть на тлі нейтральних або холодних стін. Ну і радість для будь-якої господині: на темній оббивці менше видно забруднення, які неминуче виникнуть в ході експлуатації ваших м'яких меблів, і дивани та крісла рідше треба бути піддавати хімічній чистці.

Детальніше про використання синіх і зелених відтінків в інтер'єрі ми розповідаємо в другій та третій частинах наших статей про модні кольори - 2019.

Крісло Гелері від ТМ MERX

Фьюжн, лофт або мінімалізм - якому стилю віддати перевагу?

Тепер поговоримо про стилі, запропоновані нам дизайнерами м'яких меблів у цьому році. Для сучасних стилів характерне взаємопроникнення та розмиття рамок. В наш час неможливо суворо обмежити інтер'єр певним стильовим напрямком, тому стиль фьюжн - це найбільш популярне рішення для оформлення інтер'єрів.

Фьюжн - це не просто стиль, це змішання різних стилів інтер'єру в одному просторі, поєднання непоєднуваного, гра з формою, кольором і фактурою. Єдине обмеження, що накладає інтер'єр в стилі ф'южн - тонкий смак його творців. Найменша помилка в підборі предметів або колірних рішень, і гарно мебльована кімната перетвориться на звичайний меблевий склад.

Що стосується м'яких меблів, то в 2019 році як і раніше актуальний стиль лофт. В умовах великого міста - це оптимальний вибір, адже лофт дозволяє перетворити недоліки «бетонних джунглів» у переваги.

Диван Сідней від ТМ MERX

На тлі відкритої цегляної кладки чи бетонної стіни особливо ефектно виглядають об'ємні м'які дивани, спокусливо обіцяють довгоочікуване розслаблення після насиченого трудового дня. Такі м'які меблі можуть мати яскраве забарвлення, оскільки решту інтер'єру зазвичай витримують в нейтральній гамі, або спокійній, що відповідає загальному колірному рішенню кімнати.

І зверніть увагу на безкаркасні меблі. Пуфи та крісла, в яких так і хочеться потонути, додадуть інтер'єру родзинку та шарм інтер'єрів в стилі лофт. Відсутність прямих кутів, плавні лінії, обтічність та округлені обриси... Безкаркасні м'які меблі ніби-то протиставляють себе іншим, брутальним елементам цього стилю, пом'якшуючи їх. Ось, до речі, яскравий приклад використання все того ж стилю ф'южн, коли використання в інтер'єрі двох діаметрально протилежних течій дає чудовий результат.

Диван Модерн від ТМ MERX

Мінімалізм - ще один актуальний стиль 2019 року. Причому актуальність мінімалізму не втрачається вже протягом кількох десятиліть. Божевільний ритм міського життя диктує свої умови. Лаконічність, стриманість форм, свобода від непотрібних аксесуарів, і, як наслідок, простота прибирання та догляду - це характерні ознаки мінімалізму. М'які меблі в цьому стилі відповідають особливостям інтер'єру. Дивани представлено набором модулів, які ви зможете розставити на ваш розсуд. Варіативність та можливість легко змінити конструкцію теж є відмінними рисами мінімалізму: крісла легко трансформуються в спальне місце, а диван змінює напрямок кута шляхом перестановки модулів.

Класичні кутові дивани геометричної конструкції - лідери продажів м'яких меблів у стилі мінімалізму. Колірна гамма обмежена однотонними відтінками, але ви можете створити яскравий акцент за рахунок подушок. Поєднання одного нейтрального чи кількох насичених кольорів додасть приміщенню індивідуальністі та неповторного стилю.

Диван Медісон від ТМ MERX

У поточному році в оформлення інтер'єрів стрімко увірвався стиль арт-деко. Химерний і претензійний, арт-деко був шалено популярний у 70-80-х роках минулого століття. Потім показна розкіш поступилася місцем лаконічному мінімалізму. Однак виявилося, що аскетизм хороший на певний час, але у більшості випадків людям властиве бажання оточувати себе красивими речами. Стиль арт-деко - чудовий спосіб створити розкішний інтер'єр, що претендує на звання «королівських покоїв». М'які меблі в цьому стилі зовні нагадують антикварні вироби, зберігаючи при цьому високу якість за рахунок використання сучасних матеріалів. Це важливо, оскільки не кожен покупець в гонитві за створенням інтер'єру арт-деко погодиться купити старовинні меблі, адже міркування гігієни ніхто не відміняв. Зате дозволити собі нові диван та крісла «під старовину» може будь-який цінитель вінтажу.

Диван Густавіо від ТМ MERX

Ви бачите, наскільки є різноманітною та багатоликою сучасна мода. Для кожного клієнта меблевих салонів у наявності є великий вибір м'яких меблів у різних стилях і кольорах. Під час вибору м'яких меблів звертайте увагу на поради дизайнерів, але більшою мірою орієнтуйтеся на свої уподобання. Створіть для себе куточок, де вам буде затишно та комфортно як фізично, так і психологічно, адже ваш будинок - це ваша фортеця, а зона відпочинку в цьому будинку має відповідати вашим особистим уявленням про красу та стиль.

Диван Монако від ТМ MERX

Диван Лаунж від ТМ MERX

Диван Ральф від ТМ MERX

Диван Гелері від ТМ MERX

Крісло Грейс від ТМ MERX

Диван Сідней від ТМ MERX

Диван Медісон від ТМ MERX

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12602
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4331
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3285
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3022