Купити меблі в стилі Прованс - ТОП-10 кращих спалень в стилі Прованс від стильних і комфортних

Наш сьогоднішній огляд спалень в стилі Прованс від стильних і комфортних дещо відрізняється від традиційного рейтингу ТОП-10.

Справа в тому, що стиль прованс - поняття дуже широке і має кілька смислових пластів. Нагадаємо, що ми вже обговорювали історію та особливості використання стилю прованс в сучасному інтер'єрі в попередній статті. Тому розставити запропоновані на українському ринку спальні в стилі прованс сходинками рейтингу практично неможливо.

Для цього огляду ми вибрали 10 спалень в стилі прованс та надаємо вам право складання власного рейтингу. Ми свідомо включили в цей список меблі самих різних категорій: від елітних французьких спалень  до українських аналогів цінового сегмента «середній мінус».

Вибрані спальні ми розділили на 3 групи:

  • класичні французькі спальні прованс;
  • меблі в спальню в стилі прованс українського виробництва;
  • меблі в стилі прованс, які не зовсім спальня за прямим призначенням, але можуть успішно в спальні використовуватися.

Почнемо з кінця.

Спальня в класичному розумінні обов'язково має на увазі наявність двоспального ліжка з шириною спального місця не менше, ніж 140 см. Європейський стандарт - спальне місце шириною 160 або 180 см. Але чи завжди необхідно в спальні мати саме двоспальне ліжко?

Припустимо, що поки що ви неодружені (чи незаміжні). Або, вже перебуваючи в сімейних відносинах, вважаєте за краще спати в роздільних спальнях з вашим партнером. Ще варіант - ви облаштовуєте гостьову кімнату, а в ній два односпальні ліжка завжди зручніше, ніж широке двоспальне. Адже, погодьтеся, далеко не завжди до вас в гості приїжджає саме сімейна пара.

Так ось, нижче зазначені меблі в стилі прованс, позначені виробником як дитячі меблі, але зовнішній вигляд і модельний ряд чудово дозволяють використовувати їх в якості меблів в спальню.

Безкраї лавандові поля Провансу

До того ж, при необхідності вибрані виробники дозволяють замовити й двоспальне ліжко як індивідуальне виріб.

1. Меблі «Прованс» ТМ Ренесанс

Ці меблі - чудове поєднання функціональності та елегантності. Плюс дуже хороша ціна.

Корпус спальні виготовляється з ламінованого ДСП дуже високої якості, а фасади - з рамкового МДФ. Всі елементи оснащені якісною фурнітурою Blum з системами амортизації Blumotion.

Ці меблі виділяються серед інших неймовірно широким модельним рядом серійних виробів, завдяки якому ви зможете створити будь-який інтер'єр на ваш розсуд без додаткової оплати.

Величезний плюс серії - безліч колірних рішень. Корпус може бути сніжно-білим, в вишуканих натуральних кольорах (береза, горіх, бук і темний венге), а також в останньому, самому «прованському» варіанті - Шеббі Шик.

Фасади меблів серії «Прованс» ТМ Ренесанс виконані з тканини з ніжним квітковим малюнком, і це робить ці меблі справжнім представником стилю прованс.

Спальне місце може бути виконане у вигляді звичайного ліжка або дивана, а якщо ви все-таки схиляєтеся до вирішення поставити велике двоспальне ліжко, фахівці фабрики з задоволенням виготовлять його як ваше індивідуальне замовлення.

2. Меблі «Прованс» ТМ Dimi

Ці романтичні меблі не залишать байдужими шанувальників стилю прованс.

Корпус виробів виконаний з ЛДСП, фасади, цоколі й карнизи - з пофарбованого МДФ. Ви можете вибрати колір цоколів та карнизів. Вони ідеально поєднуються з романтичним білим кольором основних елементів. Таке колірне рішення дозволить вам вписати ці меблі в будь-який інтер'єр.

Дуже цікаві модулі (шафи та тумби), в яких замість скла в фасадах використовуються тканинні шторки. Це надає меблям особливого шарму. До того ж, як ми вже говорили раніше, текстиль з характерним квітковим малюнком - одна з основних особливостей стилю Прованс.

Міцні матеріали, надійна фурнітура та висока якість виконання дозволяють виробнику бути настільки впевненим у якості свого продукту, що гарантійний термін серії «Прованс» ТМ Dimi становить 8 років.

3. Спальня Melanie (Мелані) ТМ Теремок

Ці меблі представлені ​​аж трьома серіями: Melanie, Melanie Plus і Melanie Desigh.

Серія меблів Melanie є базовою та представлена ​​тільки в білому кольорі. Ліжка, стільниці, плінтуси і фасади виробів серії виготовлені з натурального дерева, а корпус покритий шпоном.

Серія Melanie Plus є поліпшеним продовженням попередньої. Елементи цієї серії повністю виготовлені з дерева. Виробник надає вам можливість вибору кольору меблів: 9 колірних рішень від пастельного рожевого до яскравого синього.

Серія Melanie Desigh відрізняється ще більш широким набором елементів і кольоровою гамою з 38 відтінків.

Меблі всіх серій Melanie є екологічно чистими та абсолютно безпечними, так як виготовлені ​​з екологічно чистих матеріалів і пофарбовані фарбами та лаками на водній основі.

Наступна група спалень нашого огляду - це традиційні спальні в стилі прованс з двоспальними ліжками від українських виробників.

4. Спальня Інеса ТМ Неман

Цей білосніжний меблевий гарнітур, прикрашений сріблястою патиною, з вишуканим квітковим декором, високим узголів'ям та витонченими лініями ліжка обов'язково підкорить ваше серце.

У спальні - широкий модельний ряд та високий рівень функціональності кожного елемента. В ліжках є можливість вибору типу ортопедичної решітки з підйомним механізмом або без, на металевій чи на дерев'яній основі, а також ліжко можна додатково укомплектувати ящиками для зберігання постільної білизни.

Величезною перевагою цієї спальні є її ціна: якість спальні Інеса - набагато вище середнього, але її ціна відноситься до сегменту «середній мінус» / «низький».

5. Спальня Сан Ремо біла ТМ Аква Родос

Ця спальня заслуговує одного з найпочесніших місць в нашому рейтингу завдяки вишуканому дизайну і поєднанню високої якості з досить доступною ціною.

Корпус елементів гарнітура виконаний з екологічно чистого ДСП, всі меблі оснащені якісною безшумною фурнітурою.

Фасади шафи, комода та приліжкових тумб прикрашені ніжним сріблястим орнаментом та витонченими ручками, що надає їм особливого шарму. Таким же чином прикрашені ніжки ліжка, а його високе м'яке узголів'я припаде до душі всім любителям почитати перед сном.

Модельний ряд спальні включає в себе всі необхідні елементи для створення спальні з елементами Провансу в умовах сучасного українського житла.

6. Спальня Рів'єра ТМ MERX

Ця спальня, дійсно, втілює в собі атмосферу Провансу і романтику південного узбережжя Франції.

Меблі виконані з натуральних матеріалів та штучно зістарені. Потерті білі фасади і стриманий дизайн подарують вам безтурботність і комфорт, так властиві регіону Прованс.

Модельний ряд задовольнить потреби будь-якого покупця, адже він включає в себе кілька варіантів шаф, ліжка з різними розмірами спального місця, тумби, комоди і туалетний столик.

Ми з повною впевненістю можемо сказати, що саме так виглядають меблі в стилі прованс для спальні, і єдине, що їх відрізняє від аналогів французького виробництва, це більш доступна ціна.

Завершить наш рейтинг блок спалень від французького виробника Country Corner - істинного цінителя французьких меблевих традицій.

7. Спальня Шато ТМ Country Corner

Ця французька спальня, з нашої точки зору, скоріше є представником нормандського стилю інтер'єру. Цей стиль - відмінне поєднання дорогих «історичних» речей з сучасними технологіями і висококласними оздоблювальними матеріалами.

Спальня Шато виконана з масиву дерева, декоративні елементи покриті аквареллю і целюлозним лаком, поверхні потерті і дихають старовиною. Меблі неймовірно вишукані, але при цьому дуже функціональні.

Спальня має дуже великий модельний ряд: кілька варіантів ліжок, 1, 2 і 3-дверні шафи, кілька варіантів приліжкових тумб, комоди, лави і навіть столик для сніданку.

У колекції Шато крім меблів в спальню є ще вітальня та домашній кабінет.

Купуючи такі меблі, ви проймаєтесь духом самої Франції з її вишуканістю, благородністю та  відмінним смаком.

8. Спальня Романс ТМ Country Corner

Традиційні меблі з характерними потертостями, сільські мотиви оформлення, натуральні матеріали: все це не залишає ніяких сумнівів - ви в Провансі, регіоні, який оспівували поети і увічнювали на своїх полотнах художники.

Ці меблі додадуть у ваше життя неповторну атмосферу французької Рив'єри і цим назавжди змінять ваш світогляд, навчивши вас насолоджуватися кожним прожитим днем.

Великий модельний ряд дозволить вам укомплектувати спальне приміщення будь-якого розміру. До речі, в цій колекції присутні і односпальні ліжка.

9. Спальня Перле ТМ Country Corner

Спальня Перле присвячена великій француженці маркізі де Помпадур, фаворитці французького короля Людовика XV. Ця знаменита жінка правила всією Францією і відрізнялася дивовижним, дуже тонким смаком.

Її пристрасть до наук, мистецтва, краси і гармонії і стала натхненням для створення цієї прекрасної спальні. Білий колір, вишуканий декор з ниток сірих перлів та камеї подарують вам неповторне відчуття витонченості і досконалості.

Спальня має широкий модельний ряд, виконана з масиву ялини з елементами МДФ та оснащена високоякісною фурнітурою та кріпильними елементами виробництва Франції.

10. Спальня Люберон від ТМ Country Corner

Завершує наш рейтинг спальня Люберон.

Люберон - назва гірського масиву, який знаходиться на півдні Франції в регіоні Прованс. Меблі Люберон - це поєднання краси та комфорту, шику та стриманості, практичності та функціональності, таких звичних для французької глибинки.

Спальня виконана з масиву ялини з елементами декору з МДФ.

Головною прикрасою колекції є об'ємні елементи на фасадах меблів та узголів'я ліжка: фігурні фільонки та квітковий орнамент.

Стиль Прованс в інтер'єрі спальні - це завжди свобода та легкість, і ми щиро сподіваємося, що за допомогою нашого рейтингу допомогли вам у пошуку особистого шматочка прованського щастя.

Всі спальні, представлені вам сьогодні, доступні для купівлі та доставки по всій території України. Ви можете ознайомитися з ними докладніше на сторінках нашого інтернет-магазину, а професійні менеджери-дизайнери допоможуть вам у створенні дизайн-проекту вашої майбутньої спальні.

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12591
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4318
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3279
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3011