Купити меблі для спальні в класичному стилі - ТОП-10 кращих спалень у класичному стилі від стильних і комфортних

Ми представляємо вам традиційний рейтинг «ТОП-10 від стильних і комфортних», і сьогодні ми хочемо допомогти любителям класичного стилю в спальні знайти та купити варіант, який ідеально підходить для них.

10-у та 9-у позиції рейтингу ми віддали спальням цінового сегмента "середній мінус". Обрані нами моделі відрізняються високим рівнем надійності та стриманим дизайном, а більш ніж прийнятна вартість робить їх доступнішими, ніж більшість інших класичних спалень.

10. Спальня Ассоль ТМ Санті

Спальня Ассоль - це втілення легкості та простоти. М'який силует та стримано декоровані фасади подарують вам відчуття тепла та комфорту, а надійність виконання не залишить байдужим навіть самого прискіпливого покупця.

Фасади виготовлені з плівкового МДФ та прикрашені вишуканим 3D малюнком. Меблі мають високий рівень міцності та зносостійкості: всі фасади кріпляться на мініфікси, а на задніх стінках меблів встановлені перемички посилення з ДСП. Фурнітура всесвітньо відомої німецької марки Hettich дозволяє виробнику бути впевненим в якості свого продукту.

Спальня Ассоль також може бути виготовлена ​​в варіації Преміум - з імітацією структури дерева в кольорах «раковина устриці» та «графіт».

Величезна перевага спальні Ассоль від ТМ Санті - це найширший модельний ряд, 23 елемента. Такий модельний ряд дозволяє задовольнити будь-які запити і створити повноцінну класичну спальню в світлих тонах в приміщенні будь-якого розміру.

Недоліки:

  • Спальня виготовлена ​​з МДФ (узголів'я та узніжжя ліжка, фасади приліжкових тумб, комодів, шаф) і ДСП (корпус), що не зовсім відповідає поняттю спальні в класичному стилі. Все-таки класика має на увазі натуральні матеріали.

9. Спальня Лучія ТМ Embawood

Це оригінальні класичні меблі в стилі легкого бароко. Традиційний італійський декор, що імітує ручну різьбу по дереву, виконаний з поліуретану. Він не тільки вражає своєю красою, а й дуже стійкий до стирання та механічних пошкоджень.

Центральним елементом спальні є дуже ефектне ліжко з м'яким узголів'ям. Своєю вишуканістю воно прикрасить інтер'єр будь-якого приміщення.

Головним достоїнством цієї спальні є її доступна ціна. При цьому якість виконання залишається на високому рівні. Меблі виготовлені з екологічно чистого ДСП та будуть служити вам довгі роки.

Недоліки:

  • У складі спальні виробник пропонує лише величезну 6-ти дверну шафу. Тому такий гарнітур підійде тільки власникам спальні дійсно значних розмірів або тим, хто зовсім готовий відмовитися від наявності шафи в спальні;
  • У колекції представлене ​​лише одне ліжко зі спальним місцем 1800 * 2000 мм, що також вимагає чималих габаритів кімнати, в якій воно буде встановлене.

Всі інші спальні нашого рейтингу відносяться до інших цінових сегментів: «середній», «середній плюс» та вище.

8. Спальня Рафаелла ТМ Софія

Ця спальня є одним з найбільш яскраво виражених представників класичного стилю. Благородний колір, різьблені деталі, золоте оздоблення та ефектне м'яке узголів'я та узніжжя ліжка: все це привнесе в спальню особливу теплоту.

Спальня виготовлена ​​з високоякісного МДФ. Вишукана фурнітура, точені лінії та традиційна стилістика меблів не тільки підкреслюють статус господарів, а й демонструють їхній хороший смак.

Недоліки:

  • Це досить габаритна спальня. У ній представлені ліжко зі спальним місцем 1800 * 2000 мм та 4-дверна шафа, що виключає можливість розмістити цей спальний гарнітур у звичайній українській квартирі;
  • У наборі є туалетний стіл з дзеркалом, але відсутній комод, так необхідний в сучасному житті.

7. Спальня Коко Шанель від ТМ JOSS

Дуже ніжна та стильна спальня, як і сама Коко Шанель, на честь якої вона названа. Колись ця велика жінка подарувала світові поняття «дорога простота». Так і ця спальня вигідно виділяється простим, зрозумілим і одночасно вишуканим зовнішнім виглядом. Витончений декор, що не перевантажений надмірностями, дозволяє цій спальні стати справжнім втіленням сучасної класики.

Спальня виготовлена ​​з ламінованого МДФ білого кольору, елементи декору прикрашені ніжною патиною.

Спальня має досить широкий модельний ряд.

Ліжка виконуються в двох розмірах спального місця (1600 * 2000 мм та 1800 * 2000 мм) з твердим або м'яким узголів'ям. Узголів'я ліжка прикрашене світлою екологічною шкірою.

У колекції присутні найрізноманітніші шафи - від 3-дверних і до 5-дверних. Також є тумби, комод, 2 варіанти туалетних столів і пуф до них.

Недоліки:

  • Це досить габаритні та вартісні меблі.

6. Спальня Ермітаж ТМ JOSS

Ця спальня - найбільш розкішне втілення пишноти та шику. Однак, незважаючи на всю помпезність та багатство декору, вона все-таки сприймається досить легко завдяки світлій оббивці ліжка.

Спальня виконана з високоякісного МДФ і покрита лаком в три шари. Це гарантує стійкість всіх виробів колекції до механічних пошкоджень. Ручна різьба перетворює ці меблі на витвір мистецтва, а інкрустація сусальним золотом говорить про високий статус володарів цієї спальні.

В гарнітур спальні входять ліжко, приліжкові тумби, туалетний столик та шафа, але є можливість доповнити ваш інтер'єр окремими елементами вітальні того ж модельного ряду.

Спальня представлена ​​в двох кольорах: біла і горіх.

Недоліки:

  • В гарнітурі спальні представлена тільки габаритна 6-ти дверна шафа та ліжко зі спальним місцем 1800 * 2000 мм.

5. Спальня Боцен ТМ Доміні

Це спальня в стилі сучасна класика. Її скандинавський профіль підійде як власникам сучасної квартири, так і любителям заміського життя.

Ці якісні екологічно чисті меблі виконані з масиву сосни та пофарбовані в ідеально білий колір. На всіх елементах чітко проглядається фактура дерева, а латунні ручки доповнюють образ класичної спальні. Такі меблі подарують вам справжнє тепло та затишок.

Недоліки:

  • У спальні невеликий модельний ряд: ліжко зі спальним місцем 1800 * 2000 мм з тумбами; дзеркало; 2 види комодів; 2-дверна шафа. Хоча... Якщо поставити поруч дві 2-хдверні шафи, ми отримаємо чудову 4-хдверну.

4. Спальня Кароліна ТМ ТопМебель

Ця спальня виконана в яскраво вираженому класичному стилі. Серед всіх інших спалень свого цінового сегмента (а спальня Кароліна має цілком адекватну вартість) вона, дійсно, виглядає як шедевр меблевого мистецтва.

В її оздобленні переважають традиційні мотиви, узголів'я та узніжжя ліжка має наскрізні прорізи і прикрашені різьбленими елементами. Є можливість вибрати ліжко з узголів'ям, обтягнутим екологічною шкірою, або з твердим узголів'ям.

Спальня виконана з МДФ і покрита натуральним горіховим шпоном.

Меблевий ряд досить широкий, тут є ліжка з різними розмірами спального місця, тумби, туалетний стіл з дзеркалом, комод і кілька варіантів шаф. При бажанні можна підібрати додаткові елементи меблів з домашнього кабінету і вітальні «Кароліна».

Недоліки:

  • Ліжко не оснащене сіткою-каркасом з ламелей, матрац укладається на піддон, виконаний у вигляді цільної плити. Такий піддон краще витримує механічні навантаження (наприклад, ваша дитина вирішила використовувати ліжко в якості батута), але на такій підставці матрац погано провітрюється і не «дихає».

3. Спальня Орхідея ТМ MERX

Спальня Орхідея створена для любителів сучасної класики в інтер'єрі. Вона неймовірно вишукана і стримана, ці меблі подарують вам відчуття гармонії та затишку.

Спальня виконана з натурального дерева і пофарбована в м'які вершкові тони. Вона поєднує в собі вишукану красу класичного стилю та зручність сучасних технологій. Надійна фурнітура та високоякісні матеріали подарують вам неймовірний комфорт і дозволять насолоджуватися цією спальнею довгий час.

У комплект спальні Орхідея входить дуже великий перелік елементів:

  • ліжка з розмірами спального місця від 900 * 1900 мм до 1800 * 2000;
  • приліжкові тумбочки;
  • комоди;
  • туалетні столи;
  • TV-тумба;
  • настінні блоки;
  • 3-х, 4-х, 5-ти та 6-ти дверні шафи з різними варіантами фасадів, з дзеркалами і без.

Крім цього, є можливість доповнити інтер'єр вашої спальні елементами вітальні того ж модельного ряду.

Спальня Орхідея виконується в трьох колірних рішеннях: слонова кістка (найпопулярніша), біла, і горіх.

Недоліки:

  • Висока вартість меблів;
  • 5-ти та 6-ти дверні шафи виконуються виключно під замовлення. Термін виконання - до 2 місяців.

2. Спальня Версаль ТМ Аква Родос

Спальня Версаль являє собою не тільки істинно королівську спальню, але і відповідає поняттю «ідеально збалансоване співвідношення ціни та якості».

Фасади та декоративні елементи патиновані золотом, і це надає спальні особливого благородства. Продумані кольорові рішення, витончений декор, витончені елементи з імітацією ручної роботи - все це підносить спальню Версаль на другу позицію нашого рейтингу.

При виготовленні меблів виробник використовує кращі матеріали та фурнітуру: корпус виконаний з ДСП Egger, стільниці, профілі і фільонки - з МДФ Kronospan, ніжки - з деревини ясеню. Також використані фурнітура Blum і система відкривання шаф Hettich.

Спальня виконується в двох колірних рішеннях: біла та кольору горіх.

Недоліки:

  • В гарнітурі спальні представлена тільки одна 4-дверна шафа.

1. Спальня Франческа ТМ MERX

Ці меблі підкорять ваше серце з першої секунди. Спальня Франческа - це краса і вишуканість Італії, втілена в м'які та легкі обриси меблів.

Спальня виконана з натурального дерева і покрита шпоном. Вона може бути виконана в декількох колірних рішеннях: слонова кістка з патиною бежевого кольору; слонова кістка з срібної патиною (під замовлення); горіх.

Модельний ряд спальні дуже широкий: шість видів ліжок, які відрізняються розміром спального місця, наявністю узніжжя та можливістю установки підйомного механізму.

У колекції - найширший вибір шаф: від 1-дверних та до 6-дверних, з дзеркалами або без, а також столи, надставки, дзеркала, комоди та полки. Завдяки різноманітності елементів ви можете створити абсолютно унікальну спальню в приміщенні будь-якого розміру.

Недоліки:

  • це не дешеві меблі;
  • 5-ти та 6-ти дверні шафи виконуються тільки під замовлення. Терміни виготовлення - до 2 місяців.

Наша думка: спальня Франческа - це кращий варіант спальні в класичному стилі, представлений сьогодні на ринку України.

Ми вже розповідали вам про те, як створити інтер'єр спальні в класичному стилі, а сьогодні представили вам рейтинг спалень, які з легкістю завершать образ вашої ідеальної класичної спальні в умовах сучасного світу.

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12659
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4375
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3319
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3052