Купити білу спальню - ТОП-10 кращих білих спалень від стильних і комфортних

Статті-огляди про меблі на нашому сайті доповнилися новинкою. Це наші персональні рейтинги пропонованих меблів. Ми не претендуємо на 100% об'єктивність, проте сподіваємося, що наша версія буде вам цікава. Почати ми вирішили зі спалень білого кольору, так як останні кілька статей були присвячені саме їм.

Отже, ми представляємо вам наш рейтинг «ТОП-10 кращих білих спалень» від стильних і комфортних.

Ми ретельно вивчили всі білі меблі в спальню, представлені на нашому сайті, врахували їхні переваги та недоліки, і склали для вас цей рейтинг, який допоможе вам визначитися зі своїм фаворитом та купити білий спальний гарнітур вашої мрії. Почнемо з 10-го місця.

10. Спальня Лучія від ТМ Embawood

Ця спальня в класичному стилі легкого бароко прикрашена об'ємними елементами, які імітують вишукане ручне різьблення по дереву. Колір - білий глянець.

Безумовна перевага цієї спальні - ціна. І впевнено непогана якість. Інші спальні, виконані в подібному стилі, будуть або значно дорожчими, або, при більш низькій ціні, однозначно, програють за якістю.

Недоліки:

  • У модельний ряд спальні входить тільки 6-ти дверна шафа. Яка, як ви самі розумієте, може бути встановлена тільки в значне за розміром приміщення. Тому власникам невеликих спалень доведеться або взагалі відмовитися від шафи в спальні, або виготовляти її за індивідуальним замовленням, або віддати перевагу іншій спальні.

9. Спальня Мода від ТМ Embawood

Ця спальня виконана в сучасному стилі. Лаковані фасади наповнять ваш будинок особливим світлом та теплом. Особлива перевага моделі: високе м'яке узголів'я ліжка. Таке узголів'я оцінять всі, хто любить читати або дивитися телевізор в спальні.

Гарнітур виконаний з високоякісного ЛДСП німецького походження та оснащений фурнітурою відомих європейських виробників. При цьому ціна такого спального гарнітура вас дуже обрадує.

Недоліки:

  • У модельному ряду цієї спальні є ліжко тільки зі спальним місцем розміром 1600 * 2000 мм, тобто для «великої» пари воно може виявитися замалим.
  • Абсолютно біле узголів'я ліжка потребує дбайливої ​​експлуатації і регулярного чищення, що не дуже підходить для зайнятих людей.

8. Спальня Богемія від ТМ Domini

Ця спальня виконана в вишукано-стриманому класичному стилі. Зверніть увагу на тонкий флористичний малюнок декоративного оздоблення та високі різьблені вигнуті ніжки, на які встановлені всі елементи модельного ряду.

До речі, меблі на таких високих опорах - гарантія того, що у вашій спальні не буде накопичуватися пил. Під ними чудово проходить і щітка пилососа, і звичайна швабра. Обов'язково зверніть увагу на цю спальню, якщо хтось у вашій родині страждає алергією.

Спальня виготовлена ​​з натурального дерева - масиву гевеї; декоративні елементи виконані з МДФ і покриті натуральним шпоном, що робить меблі дуже міцними та стійкими до перепадів температур та вологості.

Недоліки:

  • У модельному ряду цієї спальні відверто не вистачає 4-дверної шафи, широкого комода і дзеркала, яке можна було б повісити над комодом.

7. Спальня Орхідея від TM MERX

Спальня Орхідея виділяється кращими традиціями класичного стилю. Витончені форми, оригінальні капітелі і каннелюри, золота патина ... Повз таку спальню не пройде жоден любитель розкішної класики.

Величезний плюс цієї спальні - дуже широкий модельний ряд: ліжка зі спальним місцем від 900 * 2000 і до 1800 * 2000 мм, 3, 4, 5, 6-дверні шафи з дзеркальними фасадами чи без них, різноманітність комодів, туалетних столиків та дзеркал ... Меблі з цього модельного ряду дозволять вам облаштувати спальну кімнату будь-яких розмірів і відповідно до будь-яких побажань.

Недоліки:

  • Досить габаритні елементи. Наприклад, ширина приліжкової тумби - 620 см. Таким чином, спальня Орхідея все-таки не призначена для невеликих приміщень. Або доведеться жертвувати комфортом і встановлювати ліжко з меншим розміром спального місця.
  • Досить вартісні меблі.

6. Спальня Орлеан від ТМ ТопМеблі

Вишукана, свіжа і надзвичайно легка спальня: вона виконана в сучасному стилі. Обов'язково зверніть увагу на обробку фасадів: перша асоціація, яка приходить в голову, це огранений діамант. Погоджуєтесь?

Білий лакований МДФ і якісна фурнітура створюють неповторний тандем.

Недоліки:

  • У модельному ряду цієї спальні взагалі відсутні шафи.

5. Спальня Флорида від ТМ ТопМеблі

Спальня виконана в сучасному стилі з високоякісного ДСП з текстурою крокодилячої шкіри. І це перше, чим спальня привертає увагу: текстура настільки добре зроблена і приємна на дотик, що створюється враження, що це - натуральна шкіра.

Спальня має широкий модельний ряд, і ви з легкістю підберете варіант для вашого простору. Особлива увага - на дво- та тридверні шафи-купе.

Недоліки:

  • Негладка текстура крокодилової шкіри на кришках елементів меблів ускладнює процес прибирання.
  • У модельному ряду присутнє тільки ліжко зі спальним місцем 2000 * 1600 мм і тільки з підйомним механізмом. Чи повернеться в складську програму ліжко зі спальним місцем 2000 * 1800 мм, поки невідомо.

4. Спальня Рів'єра від ТМ MERX

Спальня Рів'єра - це романтична атмосфера Провансу, якою просякнуте повітря цього регіону.

Спальня виконана з натуральних матеріалів, а її покриття зістарене штучно, що підкреслює продуманий до дрібниць дизайн та оригінальний декор.

Спальня може бути доповнена елементами вітальні Рів'єра та обідньої групи. Вони виконані в тому ж стилі та кольорі, що і спальня Рів'єра.

Недоліки:

  • Основна перевага цієї спальні одночасно є і її недоліком: виготовлена ​​в стилістиці Прованс, вона абсолютно не вписується в інтер'єри, оформлені в інших стилях, навіть якщо мова йде про досконалу класику.
  • Досить висока ціна на ці меблі, хоча, не поступаючись в якості, вони вийдуть дешевшими, ніж їхні іноземні аналоги.

3. Спальня Гармонія від ТМ Embawood

Спальня Гармонія - це чіткі та рівні лінії, глянцеві поверхні та застосування контрастних кольорів, які об'єднують в собі два начала і гармонізують все, що знаходиться навколо. Вона виконана в чорно-білому кольорі.

Основна перевага спальні - шафа-купе з чудовим наповненням і фасадами, яка не має сьогодні аналогів серед серійних шаф-купе за співвідношенням якість / ціна.

Обов'язково зверніть увагу на комод, який «легким рухом руки» перетворюється в туалетний столик.

Недоліки:

  • Ні для кого не секрет, що чорні глянцеві поверхні вимагають великих зусиль і затрат часу на прибирання та підтримання їх в чистому вигляді.
  • Гарнітур має не дуже широкий модельний ряд, правда, є можливість доповнити вашу спальню елементами меблів для вітальні однойменної серії.

2. Спальня Венеція від ТМ MERX

Спальня Венеція виконана в класичному стилі і відрізняється оригінальною обробкою - тонке плетіння з ніжною бежевою патиною, яке обрамляє контури всіх фасадів. Ці розкішні меблі втілюють красу та шарм незабутнього міста.

Гарнітур має дуже широкий модельний ряд, що дозволяє створювати спальню будь-якої конфігурації відповідно до потреб замовника.

Недоліки:

  • Досить висока ціна є єдиним недоліком цієї вишуканої спальні. Наша думка – це кращий варіант класичної спальні білого кольору.

1. Спальня Карат білий від ТМ Аква Родос

Якщо ви хочете купити білий спальний гарнітур високої якості за прийнятну ціну, ця спальня була створена для вас.

Назва спальні «Карат» білий недарма перегукується з темою огранки коштовностей. Всі елементи гарнітура мають скошений край, який справді нагадує грань дорогоцінного каменю. Світло, що відбивається від глянцевої поверхні, доповнює цей ефект.

Дизайн моделі розроблений спеціально для ТМ Аква Родос відомим італійським дизайнером Даніелем Роде.

Всі елементи гарнітура виконані з високоякісних матеріалів (МДФ високий глянець Italcolor) та оснащені фурнітурою відомого австрійського виробника Blum.

Виробника відрізняє наявність складської програми, тому обрані вами елементи спальні можуть бути доставлені до вас і встановлені протягом всього декількох днів з моменту замовлення.

Недоліки:

  • У спальні представлена тільки одна 4-дверна шафа, яка є досить габаритною і не підійде для спалень невеликої площі. Наша думка - це кращий варіант спальні білого кольору в сучасному стилі.

Ми сподіваємося, що наш рейтинг допоможе вам визначитися у виборі та купити спальню білого кольору, яка буде довго радувати вас своєю функціональністю і вишуканим зовнішнім виглядом.

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12605
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4332
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3288
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3023