Хто є хто на українському меблевому ринку. Знайомтеся, Аква Родос

Хто є хто на українському меблевому ринку. Знайомтеся, Аква Родос

Звикнувши до стандартів якості Італії чи Німеччині, українські покупці бувають здивовані, що в Україні, виявляється, виробляються якісні, стильні та надійні меблі, нітрохи не гірші за європейські аналоги. При цьому ціна їхня значно нижча.

В рамках програми «Купуй українське» ми хочемо познайомити вас з основними виробниками меблів в Україні. І перша компанія, про яку хочеться розповісти, це - Аква Родос.

П'ять причин для Аква Родос

  1. Широкий вибір - спальні, дитячі меблі, вітальні, меблі для ванної
  2. Більшість моделей розроблено спеціально для Аква Родос відомим дизайнером з Італії Даніелем Роде.
  3. Меблі зроблені тільки з якісних ДСП - Egger, Австрія або Kronospan, Чехія. Фурнітура - тільки Blum, Австрія і Hettich, Німеччина.
  4. Складська програма - будь-які меблі можуть бути доставлені ​​покупцеві протягом 5 робочих днів з моменту замовлення, в особливих випадках - за 2 робочих дня з моменту замовлення
  5. Висока якість меблів. Контроль якості на всіх етапах виготовлення по системі ISO 9001.

Аква Родос - меблі для ванної, але не тільки

Підприємство Аква Родос названо в честь одного з найкрасивіших островів Греції - острова Родос. Бухти і пляжі Родосу славляться своєю виключно чистою, яскраво бірюзовою водою. Ім'я «Аква Родос», дослівно «Вода Родосу», відображає головний напрямок діяльності компанії - виробництво меблів в царство води та чистоти, тобто в ванні кімнати.

Аква Родос (назва компанії пишеться в два слова, хоча в пошукових запитах користувачі часто пишуть і "Аквародос") вийшла на меблевий ринок України в 2002 році як виробник меблів для ванної та практично відразу ж стала лідером цього сегмента ринку.

Сьогодні компанія виробляє більше 20 модельних рядів меблів для ванної різних стилів і в різній колірній гаммі. Але не менш, а може й більш цікаві - житлові меблі Аква Родос: спальні, вітальні і дитячі.

Спальні Аква Родос

Спальні Аква Родос користуються незмінною популярністю серед покупців. Компанія виробляє кілька моделей спалень: класична спальня Версаль, спальня неокласика Сан Ремо і сучасні спальні Карат біла і Карат чорна.

Останні відрізняються особливою обробкою фасадів. На них є ограновування, як ніби у діамантів. А глянцева поверхня відбиває промені світла і робить приміщення світлішим. Покупців часто хвилює питання: «Чи не залишаються на глянцевих поверхнях відбитки пальців?». Ні, завдяки особливій технології нанесення лакового покриття відбитків пальців на  глянцевих поверхнях не видно.

Спальня Версаль кольору слонової кістки і з золотою патиною не залишить байдужими любителів класики. У складі спальні - розкішна 4-хдверна шафа з дзеркалами і ліжко з високим м'яким узголів'ям. Кожній красуні припаде до смаку туалетний столик з місткими тумбами і елегантне дзеркало до нього.

Дитячі Аква Родос

У колекції - три варіанти дитячих кімнат: Шкіпер, Miss Flower (Міс Флауер) і Вояж. Кожна з них орієнтована на свого покупця.

Дитяча Шкіпер - це наче каюта корабля. Якщо ваша дитина цікавиться географією та подорожами, із задоволенням читає книги про піратів чи дивиться про них фільми, такі меблі обов'язково зацікавить її. Найчастіше такі дитячі меблі вибирають для хлопчиків. Але хто сказав, що дівчатка не люблять подорожі і пригоди? Кілька разів подібна дитяча розроблялася для дівчаток, і вийшло більш ніж добре.

Але якщо ваша дівчинка - маленька принцеса, дитяча Miss Flower буде для неї справжньою знахідкою. Ніжні кольори, балдахін над ліжком, зручний стіл і дуже містка шафа для одягу... Кожній дівчинці сподобається така дитяча, а як буде приємно повихвалятися нею перед подружками.

Цікава особливість дитячих кімнат Шкіпер і Miss Flower - їхній дизайн підходить як дітям середнього шкільного віку, так і випускникам. Тому, якщо ви придбаєте таку дитячу для 10-річної дитини, до 18 років меблі в її кімнаті міняти не доведеться. А потім вони успішно виступлять в якості гостьової спальні.

Для дітей молодшого шкільного віку дизайнерами Аква Родос розроблена колекція Вояж. Вона виготовляється в двох кольорах: блакитний і рожевий. Ви можете надати перевагу одному кольору або скласти композицію з двох.

Для невеликих дитячих кімнат запропоноване своє рішення  - Вояж з двома місткими пеналами, ліжком-диваном і навісною полицею - відмінний варіант, як вирішити проблему зберігання речей і одночасно забезпечити дитину вільним простором для ігор і фізичної активності.

Виробництво Аква Родос

Виробничі потужності Аква Родос одні з найбільших в Європі. Цехи компанії - це понад 35 тисяч квадратних метрів, а працює на виробництві більше 700 осіб. З 2010 року Аква Родос працює за стандартом якості ISO 9001.

Для виготовлення меблів використовується найсучасніше італійське обладнання Biesse і німецьке Holzma. Багатошарове лакове покриття наноситься за технологією і на обладнанні Cefla Finishing. Так забезпечується максимальна стійкість меблів до подряпин, перепадів температури і підвищеної вологості.

І ще одна особливість виділяє меблі Аква Родос: в їхньому виробництві використовується лише європейське ДСП: Egger (Австрія) та Kronospan (Чехія). Фурнітура - тільки Blum (Австрія) і Hettich (Німеччина).

Меблі Аква Родос, чи то ванна кімната, чи спальня або дитяча, чудово впишуться в ваш будинок і створять в ньому тепло та затишок. А висока якість та функціональність даних меблів остаточно переконає вас у правильності вашого вибору.

А в наступній статті ми розповімо вам ще про одну цікаву пропозицію від Аква Родос - виготовлені за італійською технологією міжкімнатні двері RODOS товщиною 44 мм. НЕ пропустіть!

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12600
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4326
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3285
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3020