Хто є хто на українському меблевому ринку. Двері Родос (RODOS). Продовження

У минулій статті ми обіцяли вам докладніше розповісти про кожну з колекцій міжкімнатних дверей Родос (RODOS).

В інтер'єрі приміщення міжкімнатні двері відіграють велике значення. Їх зовнішній вигляд визначає загальне враження від будинку так само, як сумка та туфлі визначають імідж жінки.

Погодьтеся, що дешеве, погано підібране взуття зіпсує будь-який жіночий образ. Так і дешеві, невідповідні загальному інтер'єру двері «вб'ють» всю елегантність інтер'єру.

Тому закон, який краще не порушувати - міжкімнатні двері повинні бути виконані в тому ж стилі, що і інтер'єр в кімнаті: класичні для інтер'єрів в стилі «класика» і сучасні для сучасних інтер'єрів.

Ця перевірена часом класика - класичні двері Родос

Цінителям класичних інтер'єрів, напевно, припаде до смаку колекція Сієна (Siena). Це - пофарбовані білосніжні двері, на які за бажанням покупця може бути нанесена золота або срібна патина. Двері Сієна бувають повністю глухими або частково заскленими, а скло в них також на вибір замовника буває з гравіюванням або без.

Єдиний недолік колекції - колір. Двері Сієна можуть бути тільки білими, виготовлення в інших кольорах неможливо.

Тому тим, хто віддає перевагу класиці в темному кольорі, компанія Родос пропонує звернути увагу на колекції Версаль (Versal) і Royal. Останні двері не дарма називаються «королівськими», адже вони покриті натуральним шпоном, можливі кольори - білий ясен і палісандр.

Двері Версаль дуже зручні в експлуатації. ПВХ-покриття (так званий екологічний шпон) від компаній Renolit (Німеччина) і LG (Корея), яким покриті ці двері, має підвищену стійкість до механічних пошкоджень. Кольорове рішення - на вибір замовника, всього 10 кольорів, від абсолютно шоколадного «венге» і до «дуб натуральний» для тих, хто вважає за краще в інтер'єрі натуральні колірні рішення.

Двері Версаль також можуть бути глухими або зі склом. І за рішенням покупця їх можна прикрасити золотим або срібним молдингом.

Особлива перевага класичних дверей Родос - це фурнітура. Двері можна встановити на приховані петлі, а дверні ручки зробити не тільки хромованими, а й в колір золота або бронзи.

Сучасні тенденції - міжкімнатні двері Родос

Дверей в сучасному стилі у компанії Родос значно більше. Воно й зрозуміло, адже сучасні стилі інтер'єру іноді дуже значно відрізняються один від одного. Візьміть, наприклад, high tech і контемпорарі, а ще ж є мінімалізм, екостиль і поп-арт, який зустрічається у нас рідше.

Для кожного інтер'єру необхідний свій тип міжкімнатних дверей.

Пофарбовані або покриті екологічним шпоном? І ті й інші.

Diamond, Gamma, Freska, Prisma, Modern ... Компанія Родос виробляє 5 колекцій дверей з ПВХ-покриттям, в кожну з яких входить від 6 до 10 моделей. Кожна модель виробляється в 10 колірних рішеннях і може бути як заскленою, так і глухою.

Загалом, покупцеві пропонується на вибір тільки з ПВХ-покриттям 800 (!) варіантів дверей. Але ж є ще пофарбовані двері Cortes.

Міжкімнатні двері Cortes - незвичайна колекція. Шість моделей дверних полотен, що входять до цієї колекції, об'єднує тільки колір - білий, і стриманий дизайн. Але кожна модель дверей розроблена для свого стилю інтер'єру.

Наприклад, двері Prima - це мінімалізм, двері Salsa - стиль кантрі, а двері Tango відмінно доповнять інтер'єри в стилі Шеббі шик. До речі, а ви знали, що кантрі і шеббі шик дизайнери відносять до сучасних інтер'єрів, хоча за духом і ідеєю вони дуже близькі до класики?

Також, як і класичні двері, сучасні міжкімнатні двері Родос можуть бути встановлені на приховані петлі, але в даному випадку це не завжди необхідно. Красиві металеві зовнішні петлі відмінно підійдуть до інших металевих елементів вашого інтер'єру. Приємна пропозиція від Родос: петлі, дверні ручки і замки виготовлені з металу одного кольору - бронза, золото або хром на вибір замовника.

Міжкімнатні двері Родос (RODOS) - італійські стандарти в Україні

1. Сертифікат якості FSC.

Не кожен житель України знає, що це таке, однак для нашої країни наявність такого сертифікату у виробника дверей дуже важлива. FSC - міжнародна організація, відповідальна за збереження та екологічне використання лісів. Сертифікат FSC підтверджує, що виробництво працює тільки з правильно вирощеною, екологічно чистою деревиною.

Погодьтеся, нікому не хочеться отримати двері, виготовлені з дерева, незаконно зрубаного в Чорнобильській зоні.

2. Двері мають каркас з натурального дерева товщиною 44 мм - так званий «італійський стандарт».

Такий каркас забезпечує не тільки тривалу і надійну експлуатацію дверей, але й їх підвищену шумоізоляцію. Якість, погодьтеся, незамінна для спалень, дитячих кімнат та туалетів.

3. ПВХ-покриття дверей Renolit, Німеччина і LG, Корея

На відміну від паперового покриття, яке використовується при виготовленні дверей більшістю українських виробників, ПВХ-покриття має підвищену стійкість до механічних пошкоджень. А закриті термоплівкою торці дверей виключають потрапляння вологи всередину дверного полотна.

4. Багатошарове лакове покриття на пофарбовані двері наноситься за технологією і на обладнанні Cefla Finishing, Італія. Так забезпечується максимальна стійкість меблів до подряпин, перепадів температури і підвищеної вологості.

5. Коробка всіх моделей дверей виготовлена ​​з натурального дерева.

Двері Родос - замовлення, доставка і установка

Людині, яка раніше не стикалася з установкою дверей, буває важко самостійно визначитися, які саме міжкімнатні двері їй підходять найбільше. Особливо, якщо мова йде про таке розмаїття варіантів.

Підібрати дизайн і колірне рішення ваших дверей вам допоможуть менеджери-дизайнери Інтернет-магазину «Стиль і Комфорт».

А наша служба сервісу зробить все інше:

  • приїде до вас додому і проведе необхідні заміри, щоб замовити двері і наличники необхідних розмірів,
  • підбере необхідні петлі, ручки, замки та баранчики,
  • доставить замовлені двері до вас додому,
  • встановить всі двері.

І міжкімнатні двері Родос (RODOS) будуть радувати вас багато років.

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12546
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4266
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3248
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

2987