Як вибрати меблі для дитячої

З точки зору вашої дитини будинок - це чарівне місце, де всі її люблять, і можна бавитися. Вже з 4 років дитина потребує свого окремого приміщення або хоча б свого куточка в батьківській кімнаті.

Саме тому ми хочемо запропонувати вам кілька порад з облаштування дитячої кімнати.

1. При облаштуванні дитячої обов'язково враховуйте вік, стать та інтереси своєї дитини. Якщо у вас кілька дітей, то кожному з них потрібно забезпечити в межах спільної дитячої свою власну територію:


Дитяча Шкіпер


Дитяча Міс Флауер

2. Дитяча має "рости" з разом дитиною. Тобто мати можливість трансформуватися під вік і нові інтереси:

Стіл-парта і стільчик Школяр

3. Дитина теж може "докласти руку" до декору простору. Це можуть бути її малюнки, її конструктори чи її вироби. Дуже важливо, щоб такі частинки його світу постійно перебували в кімнаті:

Дитяча казка

4. Робочі місця найкраще робити прямо навпроти вікна - це забезпечить максимальне природне освітлення і для правшів, і для лівшів. І допоможе зберегти зір. Крісло перед робочим столом має бути ортопедичне. Це важливо для збереження здоров'я і, як результат, для успішного навчання:

Дитяча Прованс

5. Якщо в кімнаті мешкає двоє дітей, то бажано кожному організувати своє робоче місце, оскільки навіть великий стіл складно поділити між дітьми, аби вони не заважали одне одному. І великий стіл завжди більш громіздкий, ніж два невеликих:

Дитяча Меридіан №1

Дитяча Меридіан №7

6. Системи зберігання. Їх має бути багато і вони мають бути великими (у вигляді великих ящиків під ліжком, наприклад, або в шафі), щоб діти могли легко власноруч прибирати іграшки, книжки та підтримувати кімнату в порядку:

Дитяча Вояж

7. Дитяча має бути добре освітлена: яскраве верхнє світло, направлене світло на столі, щоб добре освітлювати робоче місце. І не забудьте про налаштований точковий світильник біля ліжка для читання перед сном:

Дитяча Кубик

І, безумовно, гарні та якісні дитячі меблі - запорука комфорту вашої дитини.

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12580
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4301
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3268
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3003