Як купити спальний гарнітур в інтернет-магазині та не помилитися

Спальня - це особливе місце в кожному домі. Тут мешкають наші сни, надії, плани; тут ми набираємося енергії на нові звершення і знімаємо втому після тривалого дня. Звичайно, вибір і покупка меблів для спальні вимагають особливої ​​уваги та скрупульозності.

Перед нами відкриваються два варіанти вирішення поставленого завдання.

Перший варіант, надійний і перевірений: як то кажуть, беремо «ноги в руки» і вирушаємо по магазинах шукати меблі для спальні. Цей варіант  має багато переваг: ви зможете вживу побачити меблі, відкрити всі тумбочки і ящики, перевірити фурнітуру, матеріали і навіть полежати на обраному ліжку.

Але, хоч яким би привабливим не був цей варіант, мінуси все ж є. На пошук підходящих меблів для спальні ви витратите силу-силенну часу і сил, а при нинішніх цінах на паливо і проїзд ще й понесете фінансові витрати.

Якщо у вас немає ні часу, ні, найголовніше, бажання здійснювати цей марафон, ви можете вибрати альтернативний шлях - купити спальню в інтернет-магазині.

Інтернет-магазини вже давно стали невід'ємною частиною нашого життя. І сьогодні ми поговоримо про те, як правильно вибрати меблевий інтернет-магазин і замовити спальню, не виходячи з дому.

Перевірте легальність роботи інтернет-магазину

Перше, що варто зробити при виборі інтернет-магазину, це перевірити легальність його роботи.

У розділі «Контакти» обов'язково повинні бути вказані всі дані продавця: юридична особа або підприємець, які здійснюють продаж, точна назва, свідоцтво про реєстрацію, адреса і банківські реквізити.

Якщо є можливість, перевірте домен сайту: ідеально, якщо доменне ім'я зареєстровано на того, хто вказаний як продавець на сайті.

На легальних сайтах завжди представлена ​​публічна оферта, а на ваше прохання вам повинні надати для вивчення договір поставки.

Наявність реальних виставкових майданчиків (тобто меблевих салонів оффлайн) завжди свідчить про професіоналізм і успішну роботу інтернет-магазину. Уточніть у менеджера call-центру, чи є у вибраного вами інтернет-магазину реальні торгові площі.

Перевіряємо контент сайту

Якщо ви прийняли рішення купити меблі для спальні в інтернет-магазині, зверніть увагу на контент (зміст) обраного вами сайту. Кожна товарна сторінка повинна мати докладні описи  товару, що пропонується: функціональні особливості, матеріали та габаритні розміри.

Якісні фото також є показниками надійності продавця. Віддайте перевагу інтернет-магазинам, де є не тільки «рекламні», відредаговані в Photoshop зображення, а й справжні «живі» фотографії. Можливо, вони не викладені на сайті, але менеджери call-центру за Вашим запитом вишлють їх вам по e-mail або через Viber.

Консультуємося з фахівцями

Перш ніж прийняти остаточне рішення про те, де купити меблі для спальні, обов'язково зв'яжіться з консультантами call-центру.

Менеджери легальних магазинів з хорошою репутацією розуміють рівень відповідальності перед покупцем, і тому зацікавлені в тому, щоб надати грамотну консультацію і запропонувати максимально відповідний для вас варіант.

Адже клієнт завжди має право повернути товар, що не підійшов, тому професійний меблевий інтернет-магазин, і менеджер як його представник, намагатимуться з'ясувати потреби і бажання покупця і в точності задовольнити їх.

Що включає в себе правильна консультація? Досвідчений менеджер відразу попросить у вас план приміщення, в якому будуть розміщуватися меблі, і запропонує розробити для вас на основі ваших вимірів проект вашої майбутньої спальні.

Великий плюс магазинові, якщо менеджер запропонує вислати вам додаткові фото, наприклад,  гарнітура, який зацікавив вас, при різному освітленні, або фото реальних виставкових зразків чи фотографії вже зібраних меблів у клієнтів.

Ми вже говорили, що легальну угоду супроводжує певний перелік документів: договір, рахунок і накладна на товар. Ще до укладення угоди менеджер зобов'язаний вислати вам пакет документів для вивчення.

Доставка та збирання товару

Якщо склад інтернет-магазину знаходиться у вашому місті, то доставку меблів зроблять співробітники цієї ж компанії. Якщо ви перебуваєте в іншому місті, то переконаєтеся, що інтернет-магазин працює з якісною службою доставки. Меблі обов'язково повинні доставлятися в латах (спеціальному дерев'яному каркасі), що є гарантією цілісності їх при отриманні.

Як бути зі збиранням?

Якщо ви перебуваєте в тому ж місті, що і обраний вами меблевий інтернет-магазин, вам обов'язково запропонують послуги професійних збиральників меблів.

Якщо ви - в іншому місті, то вам доведеться вирішувати це питання самостійно (збирати своїми руками або наймати збирачів). Але і в цьому випадку ви завжди можете розраховувати на консультацію збирачів інтернет-магазину по Viber або Skype.

Легальний інтернет-магазин - запорука вашого комфорту та затишку

Якщо всі вищезгадані пункти дотримані, ви можете бути впевнені, що ви в надійних руках, і купівля меблів для вашої майбутньої спальні буде зручною і безпечною.

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12585
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4310
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3274
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3006