Дитячі в класичному стилі - гарне виховання ще ніхто не скасовував

Дитячі в класичному стилі - гарне виховання ще ніхто не відміняв

Хто з батьків не мріє про успішне майбутнє для своєї дитини? І ні для кого не секрет, що саме правильне виховання багато в чому визначає життя людини.

І нехай сьогодні неординарність та ранній розвиток юних чад все частіше підштовхує сучасних батьків до пошуку інноваційних прийомів і технік у вихованні дітей, але не варто забувати про класичні цінності, які завжди залишаються в ціні.

Незважаючи на всю привабливість сучасних поглядів на виховання, весь світ продовжує захоплюватися англійської аристократією в цілому, і королівською сім'єю зокрема. Саме вона є головною берегинею класичних традицій виховання, і діти в таких сім'ях завжди виховуються в повній відповідності з ними.

Безумовно, всі можливості королівської сім'ї нам не доступні, але безліч класичних правил може ввести в життя своєї дитини кожен з батьків:

Дитяча Густавієн ТМ Country Corner

  • здорове харчування;
  • строгий режим дня;
  • обов'язкова присутність спорту і різних захоплень в житті дитини;
  • щоденне виконання певного переліку завдань по дому і в школі;
  • правильне оформлення кімнати, в якій росте дитина.

Сьогодні ми поговоримо про одну з важливих складових правильного виховання - дитячу кімнату та дитячі меблі в класичному стилі, які дозволять привити дитині традиційне розуміння краси і розвинути почуття прекрасного.

Дитяча Мелані Дизайн ТМ Теремок

Дитячі меблі в класичному стилі - принципи організації

Головна приваблива риса дитячої в класичному стилі - натуральні матеріали. Красива деревина, якісний натуральний текстиль, екологічно безпечні фарби, шпалери та оздоблювальні матеріали: класичний стиль не терпить штучності.

Традиційна та спокійна атмосфера завжди випромінює затишок і комфорт, а універсальність класичного стилю дозволить вам оформити кімнату на виріст. Тому не варто економити на матеріалах та меблях: ця спальня прослужить вам довгі роки. Коли дитина виросте і покине рідну домівку, його кімната цілком може використовуватися як гостьова спальня.

Для дитячої в класичному стилі характерні світлі тони оздоблення, але, щоб кімната вашої дитини не вийшла дуже нудною і «дорослою», не бійтеся експериментувати з яскравими акцентами.

У добре освітлених кімнатах використовуйте холодні відтінки: синій, блакитний, лавандовий, ультрамариновий. Для темних кімнат краще підібрати акценти в теплих тонах: жовтий, лососевий, помаранчевий, червоний або бежевий. Головне, щоб вибрані кольори не були «кричущо» яскравими. Не забувайте також про те, що в невеликих кімнатах треба використовувати більше світлих тонів, а ось в просторих приміщеннях можна дозволити собі більш темні кольори.

Добре, якщо є можливість створити інтер'єр кімнати з нуля. Оздоблення кімнати повинне бути спокійним та вишуканим.

Дитяча Олівія ТМ ТопМебель

Класична біла стеля може бути декорована карнизом, ліпниною або вишуканою розеткою для люстри. Але не перестарайтеся - кімната не повинна нагадувати музей. Дизайнери все частіше рекомендують один з найбільш практичних варіантів - абсолютно рівну однорівневу стелю білого кольору з карнизом лаконічної форми по периметру.

Для стін виберіть паперові шпалери світлих тонів, можливо, з ніжним квітковим малюнком або в тонку смужку. Також доречним буде варіант використання забарвлених гладких стін. Дуже ефектно виглядають дерев'яні настінні панелі, які переносять нас в атмосферу справжньої англійської класики. Але останнє рішення підходить виключно для просторих та добре освітлених кімнат.

Дитяча Міс Флауер ТМ Аквародос

На підлогу краще покласти паркетну дошку, пробку або якісний ламінат. Підберіть високий білий плінтус, а в зоні ігор покладіть м'який килим світлих тонів. Ще один невеликий пухнастий килим буде незайвим біля ліжка, щоб ваш малюк після сну не ставав босими ногами на холодну підлогу.

Дитячі меблі в класичному стилі для дівчинки - нехай ваша дівчинка відчує себе принцесою

Правильна спальня для дівчинки - це витвір мистецтва. Адже саме обстановка дитячої кімнати формує у вашої донечки її світовідчуття, повагу до себе й оточуючих, відчуття стилю. Дівоча дитяча повинна бути не тільки функціональною, але й пробуджувати в юній принцесі прагнення до краси, підкреслювати її індивідуальність, розвивати художній смак.

Традиційними дівочими кольорами вважаються білий, колір слонової кістки та рожевий, але також актуальні оливковий, світло-бузковий, бірюзовий, кавовий. Дуже часто дизайнери рекомендують використовувати квіткові мотиви, причому не тільки в настінних покриттях або в текстилі, але й на меблях.

Текстиль дозволить вам створити в дитячій затишну обстановку. Красиві подушки, вишукані покривала і м'який килим привнесуть у кімнату спокій та умиротворення. Балдахін, що м’якими складками огортає спальне місце, перетворить навіть саме звичайне ліжко в чарівне ложе. Дозвольте вашій донечці відчути себе маленькою принцесою і помріяти про майбутнє, гідне королеви.

Дитяча Прованс ТМ Dimi

Основним елементом спальні в класичному стилі є зручне та красиве ліжко. Це може бути як традиційне ліжко, так і вишуканий диван для дитячої кімнати з уже згаданим балдахіном, м'якими подушками і валиками, покривалом з оборками.

Одним з обов'язкових елементів класичної дитячої кімнати для дівчинки також є туалетний столик. Як справжня «спадкоємиця престолу», ваша принцеса теж має свою косметику і прикраси. Наявність такого столика дозволить їй утримувати всі ці дрібниці в порядку та на своїх місцях.

Хороша і містка система шаф привчить володарку кімнати до порядку. Сучасні виробники пропонують широкий вибір вишуканих класичних шаф для одягу, іграшок та книг.

Дитяча Білосніжка ТМ Снайт

Дитячі меблі в класичному стилі для хлопчика - виховуємо джентльмена

Багато хто помилково вважає, що класичний інтер'єр дитячої підходить тільки дівчаткам. Насправді, юні джентльмени не менш потребують атмосфери витонченої розкоші. Дотримуючись ряду простих правил, можна створити дуже вишукану і красиву дитячу кімнату для хлопчика.

Дизайн спальні для хлопчика відрізняється строгістю та стриманістю. Головне в кімнаті юного лорда - відсутність будь-якого натяку на дівочі мотиви.

Ідеальне колірне рішення - відтінки дерева, горіх або дуб. Якщо розміри приміщення (або відсутність яскравого природного освітлення) не дозволяють використовувати темні тони, доповніть дерев'яні елементи світлими підлогою та стінами, білою стелею, а саме дерево вибирайте натуральних відтінків, світле, тоноване прозорим лаком.

Дитяча Джентел ТМ Ренесанс

Пам'ятайте про те, що обстановку в кімнаті хлопчика в першу чергу визначає його вік. У дитячих для хлопчиків дошкільного та молодшого шкільного віку найбільша частина кімнати відводиться для активних ігор. Коли ваш маленьких шибеник підросте, кімнату потрібно буде перепланувати і створити зону навчання зі зручним письмовим столом для підлітка. Поділ зон сну, навчання й ігор в кімнаті хлопчика є обов'язковою умовою правильного розвитку дитини.

Строгі та елегантні меблі в класичному стилі виховують у хлопчиків хороший смак і прагнення до елегантного та успішного життя.

Дитяча Франческа горіх ТМ MERX

Дитяча класика - купити в Україні та не помилитися

Основні моменти в придбанні меблів для дитини - це:

  1. грамотно створений інтер'єр,
  2. безпека обраних меблів для здоров'я дитини.

Класичний інтер'єр не терпить зайвих елементів. Без почуття міри в створенні інтер'єру ви не тільки отримаєте кітч замість вишуканої дитячої спальні, але й втратите можливість виховати хороший смак у вашої дитини. Тому для створення класичної дитячої кімнати краще звернутися до професіоналів. Наші менеджери-дизайнери з радістю допоможуть вам і створять дизайн-проект майбутньої кімнати.

Головне, про що турбується кожен з батьків при купівлі меблів для своєї дитини, це безпека. Причому, як фізична, так і екологічна. Всі меблі, представлені ​​на нашому сайті, продумані конструкторами до дрібниць.

Дитяча Рів'єра ТМ MERX

У модельних рядах присутні елементи меблів з захисними бортиками, заокругленими кутами та м'якими елементами, які забезпечують безпеку юних шукачів пригод.

Ви також можете не переживати за екологічну чистоту матеріалів, з яких виготовлені​​запропоновані нами меблі. Ми працюємо тільки з надійними та перевіреними постачальниками. Всі дитячі меблі на нашому сайті сертифіковані та рекомендовані для експлуатації дітьми.

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12575
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4291
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3260
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

2997