Колір 2019 - як впливові компанії в думках не зійшлися... Частина 3: головне - це практичне використання. Як використовувати модні кольори при оформленні кухні?

Нехай дизайнери і розійшлися в думках з приводу головного кольору 2019 року, але всі запропоновані ними відтінки відрізняються оригінальністю, свіжістю та бажанням повернутися до природної природної гами.

Чому так?

На відміну від колірних рішень в одязі та аксесуарах, які можуть бути абсолютно яскравими та навіть агресивними, з оформленням інтер'єру не все так просто. Одяг можна змінювати по кілька разів на день і купувати новий, як тільки виникне бажання, відклавши старий у шафу до наступної нагоди, приводу чи сезону.

А інтер'єр - це те, що покликане створювати наш настрій і відповідати нашому внутрішньому відчуттю на довгі роки. Ремонтні роботи та придбання меблів - це значне використання часу та фінансових коштів. І потрібно розпорядитися цими ресурсами правильно, щоб потім з радістю повертатися додому та відчувати себе комфортно у кожному його приміщенні.

Адже не дарма англійці кажуть: «Мій дім - моя фортеця». Ми представляємо вам кілька варіантів палітри актуальних в 2019 році відтінків. Палітри розроблено на прикладі кухонних меблів MERX.

Палітри з використанням блакитних і синіх відтінків

Один з найактуальніших кольорів 2019 - це Blueprint S470-5, «вишуканий синій колір з достатньою кількістю глибини та яскравості». Саме так цей колір описує Американська лакофарбова компанія The Home Depot. Детальніше про це можна прочитати в другій частині цієї статті «Колір 2019 - як впливові компанії в думках не зійшлися... Частина 2: чи не Pantone єдиним».

«Істинний синій» колір 2019 року закликає нас повернутися до приглушеної, заспокійливої ​​синьо-зеленої палітри. Він ніколи не вийде з моди та буде в тренді ще довгі роки.

Значень у синього кольору є кілька. Це і колір удачі, і символ вічності, а також вірність і постійність. У приміщеннях, декорованих з використанням синього кольору, легше зосередитися.

Пропонуємо вам кілька варіантів палітри з синіми та блакитними відтінками.

На фото - кухня Belvedere от ТМ MERX

Спокійна палітра для створення інтер'єру кухні. Блакитний колір чудово комбінується з білими та шоколадними відтінками. Приміщення вийшло дуже світлим, просторим, і завдяки такому поєднанню навіть важкі темно-коричневі балки на стелі не тиснуть на глядача.

На фото - кухня S-22 от ТМ MERX

Ще одна незвичайна та оригінальна палітра для створення інтер'єру з використанням синього кольору. У цьому проекті завдяки відтінку «кава з молоком» інтер'єр виходить дуже насиченим. Класика в такому колірному рішенні виглядала б важко, а от сучасна кухня - дуже стильно. Прозорі скляні фасади також роблять кухню візуально легшою.

На фото - кухня Boston от ТМ MERX

І ще одне цікаве поєднання. Два відтінки синього кольору, один з яких нагадує нічне небо, відмінно доповнені світло-світло сірим. А кольорові акценти золотистого кольору виглядають «сонячними зайчиками» і дуже піднімають настрій.

Зелені та салатові відтінки

Зелені та салатові відтінки сприймаються нашим мозком як абсолютно позитивні. Не дарма кольором надії називають саме зелений колір. Чому так? З самої давнини біла зима була загрозою для життя людей, адже холодно та може не вистачити їжі, щоб вижити, а поява першого листя означало остаточний прихід весни: тепло та скоро з'являться перші ягоди.

Світ змінився, та асоціація залишилася.

На фото - кухня Arrogance от ТМ MERX

Спокійна стримана палітра для створення інтер'єру кухні в екостилі. Натуральні відтінки: білий, оливковий, салатовий, пісочний ніби переносять нас у сонячний світлий гай. Цікаво, що пісочний колір символізує задоволення життям і впевненість у собі.

На фото - кухня Kreola от ТМ MERX

У цій палітрі зелений і оранжевий кольори є яскравими колірними акцентами, оживляючими стриману біло-коричневу гаммуі. Зелений колір - це листя, і саме живі рослини використовуються для пожвавлення інтер'єру.

На фото - кухня Kasablanka от ТМ MERX

Це вишукана палітра з використанням сріблястих і салатових відтінків прикрасить будь-який класичний інтер'єр. Нехай за вікном ще холодно та похмуро, але у повітрі вже впевнено відчувається весна.

Завжди має бути альтернатива...

На фото - кухня Naomi от ТМ MERX

Нехай пудровие відтінки увійшли в тренд не у 2019 році, а кількома роками раніше, дуже популярні у виробників одягу, саме зараз вони впевнено завойовують інтер'єр. Така кухня виглядає ніжно та стильно, головне, підібрати правильну фактуру матеріалів без зайвого блиску. Лаковані фасади зпростять таке інтер'єрне рішення, а ось матові зроблять кухню в цих кольорах дуже вишуканою.

На фото - кухня Bianca от ТМ MERX

Незвичайна та оригінальна палітра для створення інтер'єру. Білий - колір чистоти, сірий - благородства, фіолетовий - таємничості. Зайву похмурість фіолетового кольору компенсує фактура кухонних фасадів. Блискучі лаковані фасади добре відбивають світло, і кухонне приміщення стає дуже яскравим і освітленим.

На фото - кухня Monica от ТМ MERX

Винний колір - ще один модний тренд цього року в оформленні інтер'єрів. Прекрасно пасує і для кухні. Він робить приміщення теплим і затишним, гармонійно поєднується з пісочним відтінками та натуральним деревом.

Ми пропонуємо вам варіант колірного рішення кухні у винному кольорі. Такі світлі фасади в колір натурального дерева виграшно виглядають на тлі плитки винного кольору. Жовті кольорові акценти вносять в інтер'єр сонячне світло та позитив.

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12579
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4300
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3264
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3003