Біла глянцева спальня - ідеальне рішення для сучасної жінки

Сучасна жінка - як багато в цьому словосполученні ... Вона красива, розумна, працелюбна і талановита, вона обертається в світі бізнесу, успішних угод і цікавих проектів, досягає успіху в кар'єрі і в родині. Вона приходить додому після робочого дня, скидає високі підбори, одягається в улюблений комфортний одяг...

Яка спальня повинна бути у такої жінки? Адже крім стильного й вишуканого дизайну в спальні вкрай необхідні ще комфорт та затишок.

Білосніжна та блискуча зона комфорту

Сьогодні дуже популярна порада «Вийди із зони комфорту!». Мається на увазі, що для того, щоб досягти поставленої мети, потрібно якомога швидше покинути тепле, «насиджене» місце і почати багато, напружено працювати.

Але для того, щоб вийти із зони комфорту, її, перш за все, потрібно мати. Погодьтеся, що сьогодні, в умовах стрімкого ритму життя, мати свій куточок комфорту особливо важливо.

Ми продовжуємо розмову про одну з найважливіших кімнат у нашому домі - про спальню. Найчастіше, саме спальня стає зоною комфорту її власниці.

Ми вже розповідали вам про білі спальні, а зараз ми розкриємо секрет самої дивовижної і чарівної з них - спальні білий глянець.

Спальня Плаза від ТМ MERX

Білий колір сьогодні дуже актуальний як один з найбільш позитивних кольорів. Коли так хочеться внести в життя свято, повірити в краще і насолоджуватися красою, інтер'єр за участю білого кольору - відмінний варіант. Особливо якщо цей білий колір - це білі глянцеві меблі для спальні.

Така глянцева спальня надзвичайно приваблива, до того ж вона не ускладнює простір.

Величезний фінансовий плюс: білі меблі в інтер'єрі не набриднуть вам вже через кілька років. Але якщо вам все-таки захочеться внести зміни в інтер'єр вашої спальні, і ви перефарбуєте стіни, або навіть зміните саму концепцію, ваші меблі білого кольору для спальні все одно залишаться актуальними. Вони гармонійно впишуться в усі колірні рішення, вигідно підкреслять будь-які стилі: доповнять мінімалізм, підкреслять хай-тек і еко-стиль.

Спальня Неаполь від ТМ ТопМебель

Ваше особисте джерело тепла і світла

Білі глянцеві меблі для спальні є ідеальним джерелом світла. Адже навіть самий маленький промінчик сонячного світла відіб'ється та примножиться на глянцевих фасадах. Це зробить вашу спальню світлою та сонячною, наповнить її позитивною і теплою атмосферою.

Адже не дарма гормон радості серотонін виробляється в нашому організмі саме під впливом яскравого сонячного світла. До того ж, перебувати в приміщенні тільки зі штучним освітленням досить некомфортно, особливо якщо це - ваш простір відпочинку та регенерації.

Спальня Гармонія від ТМ EmbaWood

Функціональний рай для сучасних господинь

Білі сучасні меблі в спальні - її головна прикраса. Але не будемо забувати, що крім естетичної функції, меблі в спальні повинні бути дуже функціональними та легкими в обслуговуванні.

Функціональність спальні визначається її наповненням, тобто конструктивом і зручною у використанні фурнітурою. Якщо є можливість, вибирайте комоди, туалетні столики та тумби, оснащені висувними ящиками, а не дверцятами. Ящики повинні виїжджати безшумно і повністю. Бажано, щоб на них були встановлені механізми з доводчиками.

Якщо у вашій спальні планується розміщення шафи для одягу, заздалегідь продумайте, як саме ви хотіли б зберігати одяг: на полицях або на вішаках,  а ще, скільки і якого одягу у вас є. Грамотний консультант підбере вам спальню, в якій є саме така шафа, яка вам потрібна.

Спальня Евіта від ТМ Domini

Виробники білих глянцевих спалень дарують сучасним господиням не тільки задоволення від їх використання, але ще можливість витрачати на її прибирання менше часу та сил.

На білих поверхнях практично не помітний пил. Легкого вологого прибирання раз на тиждень буде цілком достатньо. І це підносить білі глянцеві спальні на п'єдестал жіночої мрії.

Такі спальні завжди виглядають охайно і чисто. Навіть якщо ви закрутилися в метушні справ і відклали прибирання на кілька днів, то забрудненості на білому фоні не дуже помітні.

Спальня Соломія від ТМ Неман

Спальня Карат від ТМ Аквародос

Спальня Богемія від ТМ Domini

Популярне

Дитяча кімната для двох хлопчиків

Обставити дитячу кімнату... Як легко та просто це відбувається у тих батьків, хто має лише одну дитину. Дізнатися улюблені кольори свого малюка, запитати, які саме меблі він хотів би бачити у своїй кімнаті, співвіднести ці побажання з віком і перспективами на найближче майбутнє, та, в підсумку, прид ...

12616
Дитяча для двох різностатевих дітей

Ми завершуємо цикл статей про оформлення дитячих кімнат для двох дітей порадами на найскладнішу тему: як правильно оформити інтер'єр для різностатевих дітей. Ми вже обговорили варіанти, коли в родині підростає двоє хлопчаків чи дві дівчинки. Сьогодні зупинимося на випадку, про який мріють чи ...

4342
Кухня в зелених тонах: туга зелена або весна на вашій кухні?

Зелений - один з найбільш позитивних кольорів. Наша психіка сприймає його як самий натуральний колір, адже це колір самої природи. Листя, трава - все це зеленого кольору. А світло-зелений колір сприймається ще більш позитивно, адже це - колір весни. І літо, і майбутній урожай - все тільки попереду ...

3296
ТОП-10 дитяча кімната для двох дітей - рейтинг від стильних і комфортних

Цього разу наш традиційний рейтинг буде корисний щасливим батькам двох дітей. Ми пропонуємо вам самі неординарні, на наш погляд, дитячі гарнітури, здатні захопити маленьких шукачів вражень і перетворити їхнє життя в захоплюючу пригоду. Якщо простір кімнати дозволяє, ви можете просто замовити впод ...

3029